Mai­Kupon

Kategóriák

1, 5 órás teljes arctisztító kezelés és bőrtípusnak megfelelően rádiófrekvenciás vagy oxigén infúziós (OXY Life) kezelés, most 4.290 Ft-ért az exkluzív és igényes kialakítású Feketegyöngy Szépségszalonban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egészséges, ápolt bőrhöz nélkülözhetetlen a bőr rendszeres, kozmetikus szakember által végzett tisztítása, főleg a zsírosabb bőrtípus esetén. Az arctisztítás nemcsak azoknak fontos, akik sminkelik magukat, hiszen a bőr természetes izzadása, zsírképződése, a környezet káros, szennyező hatása miatt mindenki érintett. A por és az egyéb szennyeződések lerakódnak a bőrön, beivódnak a pórusokba.A kupon tartalma: Komplett arctisztító kezelés majd ezt követően bőrtípustól függően rádiófrekvenciás vagy oxigén infúziós (OXY Life) kezelés. A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is láthatóak a klinikai eredmények.


Oxigén infúziós kezelés menete és hatásai: Az Oxy Life készülék forradalmasította a kozmetikai kezelések korábbi lehetőségeit, az arc,- és testkezelésekben egyaránt. A módszer titka a nagy nyomású oxigén,- és hatóanyaginfúzió. 2 bar nyomás segítségével aktív hatóanyagokat juttatnak a sejt közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. A tiszta oxigén, és a bőrproblémának megfelelő hatóanyag kombináció a bőr legalsó rétegében feltölti a ráncokat, kiegyenlíti a bőrhibákat, egységessé teszi a bőrfelszínt, megszünteti a gyulladást. Az OXY Life módszer a legújabb orvostudományi ismereteken és az intenzív kozmetikai kezelések során használt kozmetikumokon alapul. Már az első oxigén kezelés különösen látványos, megfiatalítja az arcbőrt. Feltölti a mimikai ráncokat, kisimítja az arc finom vonalait, megelőzi a bőr öregedését, újjáépíti a sérült bőrt, feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt, elhalványítja a pigment foltokat, kezeli a gyulladt pattanásos bőrt.

 

Tripoláris Rádiófrekvenciás kezelés: A rádiófrekvenciás kezeléseket joggal nevezik a XXI. század ráncfelvarrásának. A rádiófrekvenciás kezelés hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota.
Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2014. március 17-ig,, beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges a szolgáltatónál az alábbi telefonszámon: 06/70-394-7476.  

 

A  Fekete Gyöngy Szépségszalonban pontos címe: XVI. kerület. Hársfavirág u. 56. Terra-Zebra Lakópark. 

 

A lakóparknál parkolási lehetőség biztosított és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Fekete Gyöngy Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Hársfa u. 56
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére