Mai­Kupon

Kategóriák

1, 5 órás teljes arctisztító kezelés és bőrtípusnak megfelelően rádiófrekvenciás vagy oxigén infúziós (OXY Life) kezelés, most 4990 Ft-ért az exkluzív és igényes kialakítású Feketegyöngy Szépségszalonban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egészséges, ápolt bőrhöz nélkülözhetetlen a bőr rendszeres, kozmetikus szakember által végzett tisztítása, főleg a forró nyári napok előtt. Az arctisztítás nemcsak azoknak fontos, akik sminkelik magukat, hiszen a bőr természetes izzadása, zsírképződése, a környezet káros, szennyező hatása miatt mindenki érintett.  A por és az egyéb szennyeződések lerakódnak a bőrön, beivódnak a pórusokba.Az arctisztítás jelentősége napjainkban igen fontos. Nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem mert alapja az ápolt megjelenésnek is, hiszen ez az, ami elsőként szembetűnik, és amit megkövetelnek a mai elvárások. Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítják a szennyeződéseket (porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámréteget, zsírokat, izzadságcseppeket), és természetesen a bőr saját zsírrétegét is. Az arctisztítást követően a szolgáltató bőrtípusnak megfelelően az alábbi eljárások alkalmazásával teszi teljessé a bőr kezelését: oxigén infúziós kezelés vagy rádiófrekvenciás arckezelés. 

 

  • Oxigén infúziós kezelés: Az Oxy Life készülék forradalmasította a kozmetikai kezelések korábbi lehetőségeit, az arc,- és testkezelésekben egyaránt. A módszer titka a nagy nyomású oxigén,- és hatóanyaginfúzió. 2 bar nyomás segítségével aktív hatóanyagokat juttatnak a sejt közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. A tiszta oxigén, és a bőrproblémának megfelelő hatóanyag kombináció a bőr legalsó rétegében feltölti a ráncokat, kiegyenlíti a bőrhibákat, egységessé teszi a bőrfelszínt, megszünteti a gyulladást. Az OXY Life módszer a legújabb orvostudományi ismereteken és az intenzív kozmetikai kezelések során használt kozmetikumokon alapul. Már az első oxigén kezelés különösen látványos, megfiatalítja az arcbőrt. Feltölti a mimikai ráncokat, kisimítja az arc finom vonalait, megelőzi a bőr öregedését, újjáépíti a sérült bőrt, feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt, elhalványítja a pigment foltokat, kezeli a gyulladt pattanásos bőrt. 

  • Tripoláris Rádiófrekvenciás kezelés: A rádiófrekvenciás kezeléseket joggal nevezik a XXI. század ráncfelvarrásának. A rádiófrekvenciás kezelés hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges a szolgáltatónál az alábbi telefonszámon: 06/70-394-7476.


A  Fekete Gyöngy Szépségszalonban pontos címe: XVI. kerület. Hársfavirág u. 56. Terra-Zebra Lakópark. 


A lakóparknál parkolási lehetőség biztosított és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Feketegyöngy Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Hársfavirág u. 56
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére