Mai­Kupon

1 alkalmas (1x20perc) elektrostimulációs testedzés az XBody fitness termében 5.500 Ft helyett most 1.990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Magasabb teljesítményszint, csodás megjelenés, fejlett testtudat, gyönyörű tartás… csak néhány a számtalan pozitívum közül, amit az XBody kínál. Már heti 2×20 perc edzéssel látványos hatás érhető el a lehető legbiztonságosabb módon. Az alacsony frekvenciájú elektromos ingerek közvetlenül az izmokra hatnak, így már kezdő szinten is haladó hatásfokot képesek elérni. Kezdőknél és élsportolóknál, rehabilitációban vagy egyszerűen csak a szép test elérésében az XBody kiváló partner! Ráadásul a kupon ára tartalmazza a Joy Szépségszalon (www.joyszepsegstudio.hu) ezer forintos kuponját, mely beváltható kozmetikai-, masszázs, fodrászat illetve manikűr-műköröm szolgáltatásaira!Az X8 igazi megbízható edzőpartner: épp ott erősít és épp annyira, amennyire szükséges. Az impulzusok ereje izomcsoportonként egyénileg szabályozható, így az edzés intenzitását mi magunk határozhatjuk meg külön-külön minden testrészen. A szabályozóegység kivehető és távirányítóként is használható, így akár ülve vagy fekve is kényelmesen kezelhetjük a gépet. Az edzés menetét és erősségét akár kézi vezérléssel is beállíthatjuk, vagy válogathatunk a hat fix program közül. Az X8 egyszerre nyolc izomcsoportot képes megdolgoztatni külön-külön, vagy akár egyszerre is. Az impulzus erőssége izomcsoportonként szabályozható, így könnyen fejleszthetőek testünk gyengébb pontjai is. A külső orvosi tápegység és a processzortechnika a legmagasabb minőségbeli igényeket is kielégíti.

Az EMS technológia legújabb generációja
Tizenöt év fejlesztés és a legkorszerűbb tudományos eredmények állnak a Loncego® gépei mögött. A cég az egész testes elektromos izomstimulátorok eredeti gyártója, eredményein mindig megmutatkozik a minőség iránti elkötelezettség és a tapasztalat. Az orvostudomány, a fitnesz és a szépségipar találkoznak termékeiben, melyek minden területről a legkiválóbb minőségű elemeket használják fel. Az orvostudományban és a rehabilitációban használt elektromos izomstimulátorok, vagy a fitneszben alkalmazott, hasonló elv alapján működő gépek, mint a miha bodytec eszközei az elektromos erősítők új generációját jelentik.
A Loncego® gyártmányai az elektromos testerősítő berendezések új világában is egyedülállóak, mivel használatuk nemcsak biztonságos, hanem rendkívül praktikus is.

Elektródák: A gépek szívét az áramot vezető kis tappancsok, az elektródák jelentik, felületükön lép kapcsolatba a testünk a közvetített energiával.
A Loncego® a szívsebészeti kutatások legújabb generációs elektródáit építi be ruháiba, amelyek még számos orvos számára is inkább vágyott, mint ismert darabok. A testre tökéletesen felsimuló, ergonómikusan kifejlesztett, rugalmas elektródák savállóak, és könnyen tisztíthatóak, így a legmagasabb higiénés követelményeknek is eleget tesznek. Felületük egyenletesen vezeti az áramot, így mindenhol ugyanakkora impulzus éri a testet, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípő pontok.

Ruha: Az elektródák az edzéshez használandó speciális ruhák segítségével tökéletesen felsimulnak a testre. Használatuk rendkívül egyszerű, így bárki akár egyedül, segítség nélkül is felöltheti őket. Tartásuk stabil, mégsem túl szoros, ennek köszönhetően az edzés során nem kell egy fojtogató fűzővel küzdenünk, elég saját teljesítményünkre figyelni. A mellényből, nadrágból, kar- és lábpántokból felépülő ruha közel az egész test izomzatát képes elérni, így a látványos felszíni izmoktól a mélyen fekvő tartóizmokig minden porcikánkat megmozgathatjuk. A ruha különböző méretekben készül férfi és női szabással, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden formához. Az oldalakon futó két kábelfa megbízható, fix csatlakozókban végződik, melyek edzés közben sem csúsznak szét, így a tréning alatt a ruhára nem, csakis teljesítőképességünkre kell figyelni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon ára tartalmazza: edzés előtti italt, edzőruha - , 1 kis törölköző - és 1 nagy törölköző használatát, zuhanyozási lehetőséget díjmentesen, továbbá a Joy Szépségszalon (www.joyszepsegstudio.hu) ezer forintos kuponját, mely beváltható kozmetikai-, masszázs, fodrászat illetve manikűr-műköröm szolgáltatásaira.

Kérjük kedves Vendégeinket edzésre tiszta sport/edzőcipőt hozzanak magukkal!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a +36/70 9 466 446-os telefonszámon.

Nyitvatartási idő: H-P 8-20, Sz 8-12

A vásárolni kívánt kuponok száma nincs korlátozva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perfect Body Studio
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére