Mai­Kupon

1 alkalmas Japán manikűr a nyár legnagyobb divatja, a Japán arisztokrácia korábban titkos eljárása nálunk most 5.000Ft. helyett 2.300Ft-ért az Öné lehet !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

A japán manikűr a természetes nő megoldása a köröm problémáira. Nem véletlen, hogy a legnépszerűbb eljárás a divatos szalonokban!
A legújabb trend- Japán manikűr

Ha a körmünk töredezik, akkor remek módszer a gyógyítására a japán manikűr, ami természetes módon teszi erősebbé, sőt fényesebbé a körmeinket. Ekkor méhviaszt dolgoznak bele a körmeinkbe, s ezután következik a polírozás. A köröm rendszeres kezeléssel nagyon erős lesz, s ráadásul a fénye is megmarad. Az eljárás teljesen természetes, így semmilyen mértékben nem károsítja a körmöt.

A kezelés menete

  1. Első kezelésnél a finoman felbolyhozzuk a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe. Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni.
  2. A félszáraz méhviaszból egy keveset eloszlatunk a körmön, majd egy szarvasbőr polírozó segítségével bepolírozzuk az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd.
  3. Következő lépésként a port kis mennyiségben a körmön eloszlatva a krémnél leírtakhoz hasonló módon polírozzuk be egy másik tömbpolírozóval.
  4. Törlőkendővel letisztítjuk körmökről a felesleges anyagot.
  5. Bőrtípusnak megfelelő tápláló, hidratáló krémezés
  6. Lakkozás, díszítés igény szerint
  7. Vitaminos ápoló olaj alkalmazása                                                                               

Kinek javasolt a japán manikűr?

Annak, aki nem szeret lakkoztatni, mégis szeretné, ha körmei fényesek, csillogóak, egészségesek lennének töredező, lemezesen felváló körmök ápolására, erősebbé tételére műköröm eltávolítása után.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Cím: 1067 Bp. Teréz krt. 25. I.em. 11. (22-es kapucsengő)


Időpont egyeztetés szükéges: Bódi Istvánné Anikó  20/447-1857Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bódi Istvánné Anikó
Cég
Akvamarine Természetgyógyász Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére