Mai­Kupon

1 Kavitációs zsírbontás + 1 alkalom Nyomásterápiás nyirokmasszázs a kozmetikai ipar jelenleg legnagyobb teljesítményű kavitációs ultrahang készülékével, 15 000 Ft helyett 6 700 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Centiméterekben mérhető térfogat csökkenés már egy kezelésnél! Már az első alkalommal akár 1-5 centit is csökkenhet a kezelt testrész körmérete, melyet a kezelés előtti és utáni mérési adatokkal igazolunk.

 • Egészségügyi szakkozmetikus által végzett állapotfelmérés a kezelést megelőzően

 • Személyre szabott kezelési terv összeállítása

 • Táplálkozási és életmód tanácsadás

 • Az orvosi és esztétikai kezelések egyik leghatékonyabb alakformáló eljárása

 • Magas szintű szakmai felkészültség, színvonalas környezet, több éves tapasztalat

 • Gyors, látványos, tartós eredményekA kavitáció az első, sebészeti beavatkozás nélküli végleges zsíreltávolításra alkalmas kozmetikai eljárás! Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?


A kavitációs zsírbontás eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a nemkívánatos lokális zsírrétegtől.


A Synergia Szépségközpontban az egyik legnagyobb teljesítményű kavitációs ultrahang készülékével kezelünk, így már az első kezelés alkalmával látványos az eredmény!


Készülékünk 28kHz-es alacsony frekvenciájú ultrahanggal sokkal hatékonyabban és gyorsabban kavitál, mint az eddig elterjedt készülékek.


A kavitáció erőssége fordítottan arányos a frekvencia (Khz) nagyságával, így minél alacsonyabb az adott készülék frekvenciája, annál erősebb a hatása. Mi is nem véletlen az alacsonyabb 28 Khz-es berendezés mellett döntöttünk több készülék kipróbálása után, ami a kozmetikai ipar jelenleg legnagyobb teljesítményű, leghatékonyabb kavitációs ultrahang készüléke, maximális zsírbontó és cellulitkezelő hatással. A kavitációs ultrahang alacsonyabb frekvencián mélyebbre hatol és erőteljesebben roncsolja a zsírsejteket a magasabb frekvenciához képest!


A kavitációs kezelés hatásai:

 • tartósan megszabadít a felhalmozott zsírszövettől

 • feszesíti a kötőszövetet

 • kezeli a cellulitot

 • csökkenti a testkörfogatot

 • formálja az alakot

 • szülés és zsírleszívás is után használható

Kezelhető testrészek:has, derék, csípő, fenék, combok és a karok.

Kezelés menete:
A kezelt területre ultrahang vezető gélt helyezünk, majd a kezelőfejet folyamatosan, körkörösen mozgatjuk a bőrrel kontaktust tartva. A kavitációs kezelést követően a nyomásterápiás hullámmasszás készüléket alkalmazzuk, elősegítve a bomlástermékek nyirokutakon keresztül történő mihamarabbi távozását. Az eljárás kifejezetten kellemes, masszázs jellegű.


Előnyök:
Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre.Megbízható hatékonyság:

Nem kell altatás, nincs fájdalom, nem invazív, nincs sebészeti beavatkozás, nincs heg, nincs kockázat. Modern alakformálási módszer, mely nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a szubkután zsírsejtek falát, mely az elhízás fő oka. Nincs jojó hatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma.Kezelés időtartama és gyakorisága:

Kavitációs zsírbontással egy kezelés során egy testtájék 30 percen keresztül kezelhető, hetente egy alkalommal. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik.


A nyomásterápiás utókezelés: 20 perc. 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06/70-60 66 888-as telefonszámon.

Nyitvatartási idő: H-P bejelentkezés alapján

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Synergia Szépség és Alakformáló Központ

1145 Budapest, Szugló u. 61-63

www.synergiakozpont.hu

06 70 60 66 888

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Synergia Szépség és Alakformáló Központ
Weboldal
Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Szugló u. 61-63.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére