Mai­Kupon

Kategóriák

1 óra választható vadászrepülőgép vezetés vagy autóversenyzés a Sim-City szimulátor városban! Most 2.490 Ft-ért igazi pilótává válhatsz! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus élményt!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Készen állsz? A motorsport és a repülés szerelmeseinek. Kipróbálhatsz számtalan versenyautó típust, legyen az utcai, rally, túra, pálya, vagy forma. Versenyezhetsz aszfalton, betonon, földúton, murván, sárban, havon, homokon. 

Vagy kicsit nézzük magasabbról a világot!  A vadászgép szimulátorunk pilóta üléséből egy eddig ismeretlen világ tárul a szemed elé! 

Éld át az élményt, amit eddig csak a kiképzett vadászpilóták érezhettek. Urald az eget! Ülj be a négy vadászrepülőgép pilótafülkéjének élethű másolatának valamelyikébe és legyél Te a legjobb. 

Vadássz le mindenkit. Csak egy maradhat!


Játszhatsz egyedül, vagy a barátaiddal, vagy más versenyzők ellen, lényeg a játék! Rész vehetsz az általunk szervezett bajnokságokon, akár profi vagy akár amatőr.Az elsődleges cél az volt, hogy közelebb hozzuk a nagyközönség számára is azt, hogy milyen is lehet vezetni egy vadászrepülőgépet! Itt nálunk beülhetsz egy az igazihoz megtévesztésig hasonló MIG-29-es vadászgép pilóta kabinjába, de módodban áll repülni akár Szu-25, Szu-27, Szu-33, F-15, A-10 gépekkel is.

A pilótaülés egy igazi K36-os katapult ülés másolata. A belső kialakítás az igazi MIG-29-es repülőgép elrendezésén alapul. A műszerfal szintén pontos mása az igazi MIG-nek!  A professzionális gázkar és botkormány is tovább fokozza a nem mindennapi élményt! A csúcskategóriás fejmozgás érzékelővel körbetekinthetünk a gépben, pontosan követhetjük az ellenfél mozgását fejünk minimális mozgatásával, tovább fokozva ezzel is a valós hatást!

A vizuális látványról pedig a 350 centiméteres, azaz egy 140”-os kivetítő gondoskodik, ami lélegzet elállító képet ad a gépben ülő pilótának!  Számtalan, könnyű és élvezetes feladat közül választhat, aki ki szeretné magát próbálni vadászpilótaként.

A kezelés gyors megtanulásban képzett munkatársak, esetenként meghívott aktív vagy már nem aktív magyar vadászpilóták is segítenek. Repülhetsz egyedül a gép ellen, párosan, csapatban, kötelékben, harcolhattok egymás ellen, vagy más csapatok ellen, a lehetőségek száma szinte végtelen. Legújabb, egyedi fejlesztésű vadászgépünkkel, kitelepülést is vállalunk, emelve bármely rendezvény színvonalát!

Repülj kötelékben barátaiddal, tanulj műrepülni. Képzett vadászpilóták segítségével mi megtanítunk minden trükköt, fortélyt, cselt és harci stratégiát.

Éld át a száguldás örömét! 

Nálunk megtapasztalhatod, hogy milyen lehet egy több mint 300 lóerős négykerék meghajtású rally autót vezetni. Legyen az murva, sár, hó, jég, durva beton vagy aszfalt. 

A Richard Burns Rally és a DIRT 3 ezt az élményt nyújtja. Vezess végig finnország szűk, erdei útjain, hosszú ugratóin, svéd és norvég fagyos tájakon, befagyott tavain vagy a déli országok pálmafával szegélyezett aszfaltcsíkján, esetleg egy reptéren elkerített ügyességi szakaszon. 

Kipróbálhatod magad, mint F1-es pilóta, az általad választott európai vagy tengeren túli pályán a legújabb autókkal. Vezetheted a legendás 80-as, 90-es évek F1-es autóit, kézi váltóval és minden elektronikus segítség nélkül, olyan ikonikus pályákon, mint például San Marino.

Vagy versenyezz az amerikai kontinensen, minden képzeletet felülmúló grafikával, 500 lóerős hátsó kerekes bajnokságban. Ez a GRID 2! Taposs bele, égesd a gumit, driftelj, fordulj kilinccsel előre, üvöltsön, hörögjön a V8-as! Próbáld ki nálunk a legújabb GRID Autósport-ot karrier módban vagy akár hálózatban, on-line igazi ellenfelekkel, barátokkal! Választhatsz utcai pályát Chichagóban, Barcelonában, Párizsban vagy Miamiban esetleg spanyol szerpentint a Cote D'Azuren, épített vesreny aszfaltot mint a RedBull ring, Indianapolis, BrandsHatch vagy Algarve, a lényeg a száguldás féktelen öröme! Mostantól lehetőség van arra, hogy akár négyen egymás ellen versenyezzetek! (GRID2, LFS)

De azok is megtalálják a legjobb szórakozást, akik az utcai versenyeket szeretik. Nekik a NeedForSpeed az ideális választás ahol a versenyzők egymással vagy egymás ellen is tudnak játszani! Ülj be egy Bugatti Veyreon, Porshe, Lambó, vagy Ferrari volánja mögé és érezd a vad száguldást, ahogy a kanyar széle felé sodródsz!Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 1 óra vadászrepülőgép vagy autóversenyző szimulátor használatára jogosít fel.

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi elérhetőségeken:

70/648-6648 vagy a foglalás@sim-city.hu címen.

Zártkörű rendezvény esetén időpont nem foglalható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sim City Budapest
Cég
Datarecovery Hungary Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Etele út 59-61
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére