Mai­Kupon

1 órás aromaterápiás frissitős masszázs + talpreflexológia, talpmasszázs 6000Ft helyett 2500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szellemi-testi-lelki állapot érintés-simogatás segítségével történő javítása-fokozása a legősibb, természetes gyógymódok közé tartozik. Az érintés -simogatás életszükségletünk: biztonságérzetet, örömöt, önbizalmat, megerősítést, melegséget, életerőt és energiát ad. A simogatás-érintés hiánya miatt sokkal ingerültebbek leszünk, csökken az immunrendszer védekezőképessége, és ez olykor akár depresszióhoz is vezethet.A masszázzsal betegségeket előzhetünk meg, és az egészségünket őrizhetjük meg. Általa javítjuk a teljesítőképességünket, szépségünket. Feszesít és fogyaszt, hiszen megindítja a véráramlást, az anyagcserét, és ezáltal gyorsabban bomlanak le és ürülnek ki a salakanyagok a szervezetből. Ellazítja az izmokat, tehát nyugtató hatással bír. Javítja a vérkeringést, így vérkeringési problémák esetén is javallott.

A masszázs során illatgyertyák, aromaterápiás olajok segitik a vendég teljes testi és lelki ellazulását.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A masszázs tartalmaz egy 30 perces hátmasszázst és egy 30 perces talpreflexológiás masszázst.

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620-501-2989-es telefonszámon.

 Di Bamboo Szépség és egészségház,
1095. Bp. Ipar u. 2a B épület fsz. 4.A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Di Bamboo Szépség és egészségház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Ipar u. 2/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére