Mai­Kupon

1 órás Fogyasztó-Alakformáló vacuum masszázs 10.000Ft helyett 2.590Ft Pest legkellemesebb természetgyógyászati szalonjában. Győződjön meg róla személyesen!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Vacuum masszázs nem a hagyományos értelemben vett masszázsok közé tartozik, hanem az alakformáló, méregtelenítő kezelések közé. A Vacuum masszázs a kézi nyirokmasszázs egyik speciális formája.A masszázs három fázisból áll: az első kézzel történik, utána vacuum géppel a nyirokrendszer fellazítása, következő lépés egy dörzsi kesztyűvel vérbőségfokozás, és a harmadik befejező fázisban újra egy kézzel történő nyirokkeringést serkentő masszázs. A masszázs körülbelül 40 perc, centiméterben mérhető az alakformálás, mindig az infraszauna után közvetlenül történik. A vacuum masszázs befejezéseként a háton egy energizáló relaxáló masszázs programmal zárul. A művelet fájdalomentes, ugyanis a vacuum erősség érzékenységnek megfelelően szabályozható.
A vacuummasszázst az infraszaunával kombinálva hatékony, centiméterekben mérhető fogyás érhető el. Az összetapadt kötőszöveti rétegeket szétválasztja, a vér és nyirokereket aktivizálja, ingerli a bőridegeket, valamint az alatta levő lágy részeket, mint például az izmok és inak. Helyi keringésfokozó hatása által az anyagcsere aktivizálódik, a tápanyagellátás javul, a szövetekből a salakanyag eltávolítása felgyorsul, hatással van a kötőszövet rugalmasságának megtartására, valamint az általános erőnlétre, a fáradtságérzésre, a hangulatra és a pszichére.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!


Szikora Istvánné: 20/316-5403.


Cím: 1067 Budapest Teréz krt.25. I/11. 22-es kapucsengő

Saját részre 1 db, ajándékba is 1 db kupon vásárolható.


A kuponnal rendelkezőknek a további kezelések árából is kedvezményt biztosítok!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére