Mai­Kupon

1 órás Tradicionális Thai vagy Thai olajos masszázs 7000Ft helyett 2500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezedbe adjuk a lehetőséget, aztán kezelésbe veszünk! A kezedbe adjuk, hiszen te választhatod ki, hogy az egy órás masszázsok közül melyiket szeretnéd… A lényeg, hogy válassz, s ezután szakképzett masszőr vesz kezelésbe! Válaszd tehát a tradicionális thai vagy a thai olajos masszázst! Persze az sem okozhat gondot, ha nem tudsz választani a legjobb masszázsok közül, hiszen több kupont is vehetsz, s ezáltal akár mind két féle masszázst megszerezheted! 

Ha esetleg szükség lenne némi magyarázatra, akkor kezdjük az elejétől, s nézzük először is a Tradicionális Thai masszázst, melynek hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad  energia áramlást igyekszik  biztosítani. A Tradicionális Thai masszázs olyan száraz (olaj nélküli) kezelés, amely vékony anyagú pamutruhán keresztül, tatamin, a földön történik. A Thai olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet és felszívódva az orron át belélegezve is hatnak. Segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti.  Bármelyik masszázst is választod, ezzel az ajánlattal csak jól járhatsz, hiszen az 1 órás Tradicionális Thai vagy Thai olajos masszázs 7.000 Ft helyett 2.500 Ft-ért lehet a tiéd!  


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Red Pearl Szépségszalon

1139 Budapest, Országbíró u. 38.

Tel.:06-30-680-6720 (előzetes bejelentkezés szükséges)

A kupon beváltható: 2013.02.11. - 2013.03.31. (H-P: 10.00-18.00 között)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
maishop
Weboldal
Szolgáltatás helye
1139 Budapest, Országbíró u. 38.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére