Mai­Kupon

1 órás "utazás" Thaiföldre eredeti thai lányokkal.
Tradicionális, vagy aromaolajos thai masszázs 7 500 ft helyett 3 300 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A thai masszázs a test és a lélek legősibb, legtermészetesebb kényeztetése, mai felgyorsult világunkban egyre népszerűbb módja a kikapcsolódásnak, feltöltődésnek, valamint számos testi-lelki panasz orvoslásának. A több száz éves hagyományokon alapuló thai masszázs alapvetően eltér az európaitól, elméleti alapját a testet láthatatlanul behálózó energiavonalak rendszerének koncepciója alkotja. Fő célja a test energetikai egyensúlyának helyreállítása, a szervezet saját energiáinak, öngyógyító mechanizmusaiank aktivizálása. A thai masszázs több mint masszázs: ötvözi az akupresszúra, a jóga és a reflexológia elemeit.Ajánlott: ülő munkát végzőknek, mozgásszegény életmódot folytatóknak, reumatikus és ízületi panaszok esetén, stresszes életmód esetén, alvásproblémák esetén, sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, valamint bárkinek általános megelőző, közérzetjavító kezelésként.

A betérő vendég korlátlanul kóstolgathat, fogyaszthat a minőségi zöld, fekete és gyümölcsteákból összeállított választékból az erre a célra kialakított teasarokban.

A parkolás ingyenes!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20/2664370

Nyitvatartás: H-V: 10-21 

A szalon a Hotel Zuglóban található. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Gábor
Cég
thai masszázs szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 204
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére