Mai­Kupon

10*4 cl TEQUILA + 10 csomag CRASSSH! V. kerületi hangulatos kis kocsmában 7.200.-Ft helyett, most 4.320.- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Töltsetek el nálunk egy kellemes délután vagy estét 10x4 cl Tequila mellett a LochNess Pub bárban, ami mellé fogyasszatok 10 Crasssh snacket.

Gold vagy Sierra Tequila közül választhattok kedvetekre.

Várunk szeretettel!!!A tequila, Mexico Jalisco tartományában, Tequila városában készül. Az italt a közhiedelemmel ellentétben nem kaktuszból, hanem egy a liliomok családjába tartozó növényből, a kék levelű agave levéből párolják le.

Története: A kék agavé levét már az aztékok is szívesen fogyasztották frissen, de még gyakrabban hagyták állni, hogy a természetes erjedés hatására édes legyen az ital. Ezt az édes és elég erős agave sört az őslakosok pulque-nek nevezték. Az 1520-as években a spanyol hódítók leigázták az aztékokat, és hamarosan megismerkedtek az agave-ből készült sör csodás ízével. Mivel a spanyol konkvisztádorok hazájában már ismert volt a lepárlás tudománya, megpróbálták lepárolni a kék levelű agave levét, mely a mai tequila megszületését jelentette.

Az ital neve Tequila városától származik, melyet valószínűleg az őslakosok tequitl, azaz munka szava után alapított és nevezett el Cristobal de Onate kapitánA tequila előállítása törvényileg szabályozott. Csak a következő feltételeknek megfelelő italt nevezhetjük tequilának:

  • Az italt csak Tequila városában lehet készíteni, hiszen csak itt található meg az a vulkanikus talaj, ami a kék agave egyedi ízét adja.

  • A tequilának minimum 51%-ban tartalmaznia kell a kék agavét.

  • Csak a kék agavéból előállított párlatot nevezhetjük tequilának.

  • Minimum 2 lepárlás szükséges az ital készítése közben.


A hely az V. kerületi Szerb utca egyik pirosas, galériázott gyöngyszeme. A rekonstrukciós munkálatok már befejeződtek, aki biciklivel közelít, triálosra veheti a figurát, de ezért az átmeneti kellemetlenségért kárpótol a hely tényleg angol (skót) kocsmákat idéző hangulata, ráadásul végre abszolút nem „romkocsmás” sör árakért.Egy mende-monda azt mondja, hogy az ELTE ÁJK épületének tövében néha megfordul Nessie, a Loch Ness-i szörny, ha a skót felföldön már unja a banánt, mert ott mindenki őt lesi. A Loch Ness Pub hangulatos. Szinte kedvem támadna a skót Rangersnek a Manchester United ellenében egy meccs erejéig üvöltve szurkolni, ír Guinnesst vedelni, és a végén szaladni a vérszomjas brit huligánok elől. Bár az árak belvárosiak, cserébe minőségi italokat csapolnak, a minőségi italokhoz tartozó minőségi poharakba. 

Ha megkaptad a napi betevő söröcskét és helyet foglalsz rögtön végig lehet szemlélni a nem mindennapi keksz gyűjteményt és mivel bőven akad a hazai sör gyártók kollekcióiból is, még nosztalgiázhatsz is egy kicsit.

A jó kocsmahangulat mellé legalább kaptunk egy kis szelet Skóciát is a sör mellé.

Gold vagy Sierra Tequila 4 cl 520.- Ft

Crasssh snack 200.- Ft                                                                                                 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, melyet a 06-1-798-6161 mobilszámon várunk!!Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig:    10-24 óráig

Szombat, Vasárnap:  14-23 óráig

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
LochNess Pub
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Szerb utca 17.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére