Mai­Kupon

Kategóriák

10 alkalmas arcszépítő csomag, hogy az arcod is a lelked fiatalságát tükrözze! Mindezt 27.000 forintért megkapod, de most csak 8.230 Ft előleget kell fizetned!

 - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:65 000 FtElőlegben fizetendő:8 230 FtTeljes ár:27 000 Ft58% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A 10 alkalmas arcszépítő csomag tartalma: 4 Take Ten kezelés + 4 sebészkés nélküli arclifting ultraton arckezelés + 2 kollagén rekonstrukció BOM TRS kombinációja
Ráadásul most csak az előleget (8.230 Ft) kell kifizetned, a többit (18.770 Ft) ráérsz a szalonban kifizetni!Take-Ten kezelés: Fiatalodj éveket arcizmaid építésével. A Take Ten kezelésünk egyedülálló, az arc izmainak intenzív tornáztatását végző forradalmi újítás, amely a gyógyászatban bizonyította kedvező kozmetikai hatásait. Az arc izmainak rendszeres, elektromos stimulálásával az izomtömeg növelését érjük el. A rendszeres edzéssel, arctornával, a keringés serkentésével az izom a korábbi terjedelmét veszi fel. Szó szerint, az arcunk ismét „formába jön”. A ráncok és a vonások megemelkednek, az arc feszesebbé, csillogóvá válik. Már az első néhány 12 perces kezelés szemmel látható eredményt hoz. Az izmok tónusa feszesebbé válik, a fáradt, fakó arc frissé, fiatalossá formálódik, és egészséges életteli színt kap. Minden egyes kezelés fokozza az arc izomtónusát, de tartós izomépítés csak a rendszeres edzéssel érhető el (ahogyan a testépítésnél is). Az alapkúra tíz 12 perces kezelési sorozatból áll. Hetente két alkalommal ajánljuk igénybe venni, egy tíz alkalmas kúra végén éveket fiatalodhat. Ez az izomstimuláló készülék a korábbiaknál ezerszer (!) nagyobb teljesítménnyel dolgozik. Előnye az arctornához képest, hogy az arctornára is 5-10 perc javasolt, hogy arra minden nap időt kell szánni, ha a kívánt eredményt valóban el szeretnénk érni. Ráadásul a kezdeti gyakorlatismétlések számát növelni kell, amely nyilvánvalóan időtöbblettel jár. Továbbá, ha az arctornát említettük, itt a Take Ten-nel ellentétben minden izomcsoportunkat latba kell vetnünk a hatás érdekében, míg egy Take Ten kezelés enged kikapcsolódni a mindennapok forgatagából. A Take Tennek nem is javallott a mindennapos alkalmazása, kúraszerű javasolják és már az első kezelés után látható eredménye van. Teljesen természetes módon az izmok tömörítésével érjük el a hatást és a megereszkedett arc felemelkedik. Bőrtől függően 10 kezelésre lehet szükség mely hónapokig megőrzi látszatát, havi egy fenntartó kezeléssel az izmok tónusának megőrzéséhez.

Sebészkés nélküli arclifting ultraton arckezelés: Az Ultratone tradíciók mögött több mint negyven éves gyártói tapasztalat és több mint nyolcmillió elkészített berendezés áll. Piacvezető Bio-stimulációs elven működő termékeinek fejlesztésében a legjobb nemzetközi kutatókból és tudósokból álló csapat áll, élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem szakembereivel.  Alapvető különbséget kell tennünk a hagyományos izomstimulációs  készülékek és az Ultratone piacvezető Trofikus kódtechnológiával támogatott  bio-stimulációs rendszere között. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható bio-stimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bio-energetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa  fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Például az Ultratone Futura Pro berendezés 44 trofikus jelformát használ a legjobb eredmények elérésére.

A készülék több mint 150.000-féle progresszív programmal gondoskodik arról, hogy felülmúlja ügyfelei legmerészebb álmait, az arc- és testformálás eredményeinek vonatkozásában. A Futura® Pro programjai egyedülállóan, 44 trofikus jelformát használnak, váltakozó impulzus jelalak, frekvencia és impulzusidő értékekkel, kezelésenként egyszerre sokfélét, a legjobb kezelési eredmények elérése érdekében. A Futura Pro sejtszinten formálja át és varázsolja újjá a testet és az arcot. A kezelési profilok a következők:

Karcsúsítás & Alakformálás,
Zsírleépítés & Méretcsökkentés,
Méregtelenítés & Cellulitisz kezelés,
Tónusfokozás & Izomfejlesztés,
Arcfiatalítás & ránctalanítás,
Sport és Tréning,
Terápia és rehabilitáció.

Minden egyben koncepció - tökéletesen elégedett ügyfelek:

Az Ultratone Futura Pro egységes rendszerként egyesíti magában a piacon található test és arckezelések legjavát, és ezeket új, egyedi, áttörést-jelentő bio-energetikai jellemzőkkel egészíti ki. Az egyes kezelői rendszerek egy berendezésbe integráltan, közös vezérlő felülettel működtethetők a maximális eredmények elérése érdekében.

A minden egyben (All in one) koncepcióra tervezett felépítés nyolc különböző rendszer összehangolt, egy rendszeren belüli használatát teszi lehetővé a maximális eredmények elérése érdekélben: Ultratone Futura Pro „All in one” – minden egyben koncepció:

Teljeskörű testkezelő rendszer: 10 önállóan szabályozható kezelői csatorna (20 elektróda) áll rendelkezésre a professzionális testkezelő programok futtatására

Teljeskörű arckezelő rendszer: 10 önállóan szabályozható kezelői csatorna (20 elektróda) áll rendelkezésre a professzionális arckezelő programok futtatására.

Kavitációs ultrahang rendszer, vörös színű intenzív LED fénytechnológiával: zsírbontáshoz és cellulit kezeléshez

Arckezelő ultrahang rendszer kék színű LED fénytechnológiával arckezelésekhez

Elektro-porációs hatóanyag bevitel a mélyrétegű és egyenletes bejuttatáshoz

Mikro-áramos arckezelő egység sejtszintű arcbőr fiatalításhoz

„Mágikus kesztyű”: Bio-energetikai stimuláció, bio-stimulációs masszázs és hatóanyag bevitel céljára.

Mono-kromatikus fényterápia: narancs fényű rózsakvarc kristályok a sejtélettani folyamatok javítása érdekében. A test és arckezelések futtathatók külön-külön, de akár egyidejűleg is, mely esetben egyszerre 40 elektródával dolgozik az ügyfélen, jelentős időmegtakarítást eredményezve. Ezáltal lehetőség van speciális kombinált csomagok összeállítására is az ügyfelek részére.

A kezelőnek csak az ügyfél jellemzőit (nem, kor, súly, méretek, testalkat, életviteli sajátosságok, méretek, stb.), problémás zónáit, és az elérendő célt kell meghatároznia. Az Ultratone Futura® Pro ezek alapján létrehoz egy egyénre szabott kezelési tervet. Kijelzi a szükséges kezelések számát és azok javasolt heti gyakoriságát. Természetesen a kezelő szakembernek lehetősége van ebből a kezelésvezérlő rendszerből bármikor kilépni, és azonnal elindítani egy tetszőleges kezelést.

Nincs többé tévesen diagnosztizált vendég és rosszul beállított, gyenge hatású kezelés! 

Kollagén rekonstrukció BOM TRS kombinációja: BOM-Center, hexapoláris (hatpólusú) rádiófrekvenciás berendezés alakformálásra és arcfiatalításra. A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia és a LED fénytechnológia szinergia hatása fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot. Az újgenerációs BOM-Center berendezés a szépségterapeuták régi vágyát kelti életre a rádiófrekvenciás technológia legújabb kutatási eredményein alapuló Hexapoláris (hatpólusú) rendszer piacra helyezésével. Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el az alakformálásban és az arcfiatalításban, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása. Különlegességét tovább fokozza a rádiófrekvenciás technológia és az intenzív LED fénytechnológia kombinálása. Az eddig már külön is széles körben bizonyított két technológia közös szinergia hatásának köszönhetően a kezelések eredményessége nagymértékben fokozódik.

Működési elve:

A rádiófrekvenciás kezelés során megfelelő frekvenciák és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. Hatására a bőrfelszínen 40-42 °C hőmérséklet mellett a mélyben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.

A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

Az elérhető eredmények szempontjából kiemelt jelentőségű, hogy a rádiófrekvenciás energia bevitele milyen formában és milyen technikai színvonalon történik. A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer. Ezzel kapcsolatban kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a Piacon található RF berendezések-ről. (Mono, Bipolár, Tripolár rész a prospektusból).

BOM-Center, újgenerációs RF technológia

A berendezés hexapoláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, mely tulajdonképpen egy kétszeres tri-poláris rendszer továbbfejlesztéséből származik, kihasználva a hat elektróda kombinációinak minden technológiai előnyét. Az egymás melletti és az egymással szembeni pólusok távolságának különbözőségéből eredően az RF energia koncentráltsága, eloszlási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szabályozható behatolási mélység mellett. A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami az egyik legnagyobb vívmánya az új technológiának. Nem feledkezhetünk meg egy fontos fejlesztésről; a rádiófrekvenciás kezelőfej vörös és kék színű szuper intenzív fényű LED fényforrásokkal lett ellátva. Ez a kölcsönös szinergia hatás nagymértékben hozzájárul a legjobb kezelési eredmények eléréséhez, sőt kellemes mentális hatáskomponensekkel egészíti azt ki.

BOM-Center kezelési lehetőségei:

  • Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás,
  • Narancsbőr és nyúlási csíkok kezelése
  • Bőrfeszesítés, bőrszépítés
  • Arcfiatalítás, Collagén rekonstrukció

 

BRILIÁNS TECHNOLÓGIA, A LEGJOBB HATÁS ELÉRÉSÉHEZ

Nagyméretű kezelőfej: has, fenék, combok kezeléséhez
Közepes méretű kezelőfej: karok, toka, orca
Kisméretű kezelőfej: tagolt arcterületek, szemkörnyék, fejbőr

A kezelőfejek optimális választási lehetőséget kínálnak a különböző testterületek kényelmes kezeléséhez. A kezelőfejek méretei egyúttal meghatározzák a behatolási mélység tartományát is. Azonban a berendezés tökéletesre hangolt computere modulációs technológiával lehetőséget ad a behatolási mélység befolyásolására. A hatás kiteljesítése érdekében a kezelőfejek (kisméretű kivétel) vörös és kék színű szuper intenzív fényű LED fényforrásokkal lettek ellátva. A BOM-CENTER rendkívül felhasználóbarát, automatizált computeres rendszerei által precízen és könnyen kezelhető. Nemcsak az esztétikai problémák tüneteire hat, hanem azok kiváltó okait is egyaránt kezeli. A kezelés nem invazív, teljesen biztonságos, az összes bőrszín és bőrtípus esetén alkalmazható. A kezelési folyamat egyszerű, a kezelési érzet egyedülállóan komfortos.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: (1) 301 0008, (70) 223 0890

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Alakváltó Szalon
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Teréz körút 18.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére