Mai­Kupon

10 alkalmas INDISO SPELEO intenzív száraz sóterápiás bérlet 2 légzésfunkció vizsgálattal az Uzsoki utcai kórházban működő klinikánkon 60%-os kedvezménnyel 29 900 Ft helyett csak 11900 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nátha, megfázás, légúti panasz kínozza? Asztmás? COPD betegségben szenved? Ekcémás? Esetleg dohányzik? Gyógyuljon egészségügyi sóterápiával! A légúti betegségek leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia. Ez az évszázadok óta ismert kezelési módszer elérhető már lakóhelyünk közelében is, egy orvosi műszer segítségével. A berendezés egy sóbánya valódi mikroklímáját reprodukálja! A rendkívül finom, száraz, különlegesen tiszta NaCl részecskék könnyed belélegzésével a sóterápiás kezelés után az esetek 90%-ában elérhető a teljes, természetes, tünetmentes gyógyulás!Asztma, Krupp, COPD, bronchitis típusoknál csökken a krízisek száma és intenzitása, megszűnik a gyulladás, elérhető a teljes értékű légzésfunkció, a tüdő véroxigén ellátásának intenzitása. A tüdőkapacitás maximálissá válik, az alvó tüdőrészek "felélednek”, a hörgőrendszer visszanyeri egészséges méretét és állapotát.

Allergiásoknál normalizálódik az egyébként tüneteket kiváltó hisztamin- és IgE –szint. Megszűnik a szem-, orr-, fül-, szájpadlásviszketés, elérhetővé válik a vérkép kapcsolódó értékeinek normalizálódása!

A felső légutakban tapasztalható a nyálkahártya és hámszövet teljes regenerációja, valamint a csillószőrök fiziológiai állapotának helyreállítása. Helyreállhat a szervezet immunrendszere!
Általános tapasztalat (a statisztikai adatok értelmében), hogy éves szinten a betegnapok száma a negyedére csökken!

Dohányosoknál a száraz sóterápiának köszönhetően teljesen kitisztul a letapadt váladék, a tüdő (kátránylerakódás miatt) elfeketedett színe átvált egészséges, vérbő rózsaszínre.
Idősebb korban tapasztalható egy általános közérzet- és erőnlétjavulás, erősebb fizikai teherbírás (pl.: lépcsőzés lényegesen könnyebbé válik, jobb éjszakai alvás, nyugodtabb légzés)!

  • Az INDISO sóterápia 100%-ban természetes, mellékhatásoktól mentes és biztonságos, hosszú távú megoldása a problémáknak!
  • A Magyar Fül- Orr- Gégész és Tüdőgyógyász Szakmai Kollégiumok támogatják az INDISO SPELEO terápia kiegészítő kezelésként történő alkalmazását!
  • A relaxációs központként működő sóterápiás kezelőben minden felső- és alsólégúti megbetegedés gyógyítható! A kényelmes székekben halk zene, és hangulatvilágítás mellett pihenhetnek, olvashatnak a gyógyulni vágyók.
  • A kezelés időtartama alkalmanként 60 perc
  • A kupon tartalma: 10 alkalmas egészségügyi sóterápiás bérlet felnőttek részére 2 légzésfunkció vizsgálattal

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

SZÉP kártya és egészségbiztosítási pénztár elfogadóhely vagyunk!
         

Indiso Kelet-Pest Kft.

1145 Budapest, Róna u. 192. (Uzsoki utcai kórház "C" épület, I. emelet)

www.lelegezzenfel.hu

keletpest@indiso.eu

Időpontegyeztetés: 06-30-493-5500 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Indiso Kelet-Pest Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Róna u. 192.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére