Mai­Kupon

10 alkalmas INDISO SPELEO intenzív száraz sóterápiás bérlet gyermeke részére az Uzsoki utcai kórházban működő klinikánkon most 56%-os kedvezménnyel 24 900 Ft helyett csak 10 900 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyermekek sokkal intenzívebben és hatékonyabban reagálnak a természetes gyógymódokra. Az orvosok kifejezetten ajánlják a szülőknek, hogy ezt a természetes egészségügyi sóterápiát próbálják ki elsőként, mielőtt elkezdik a gyógyszeres kezeléseket!

A légúti betegségek leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia. Ez az évszázadok óta ismert kezelési módszer elérhető már lakóhelyünk közelében is, egy orvosi műszer segítségével. A berendezés egy sóbánya valódi mikroklímáját reprodukálja! A rendkívül finom, száraz, különlegesen tiszta NaCl részecskék könnyed belélegzésével a sóterápiás kezelés után az esetek 90%-ában elérhető a teljes, természetes, tünetmentes gyógyulás!Asztma, Krupp, bronchitis típusoknál csökken a krízisek száma és intenzitása, megszűnik a gyulladás, elérhető a teljes értékű légzésfunkció, a tüdő véroxigén ellátásának intenzitása. A tüdőkapacitás maximálissá válik, az alvó tüdőrészek "felélednek”, a hörgőrendszer visszanyeri egészséges méretét és állapotát.
Allergiásoknál normalizálódik az egyébként tüneteket kiváltó hisztamin- és IgE –szint. Megszűnik a szem-, orr-, fül-, szájpadlásviszketés, elérhetővé válik a vérkép kapcsolódó értékeinek normalizálódása!
A felső légutakban tapasztalható a nyálkahártya és hámszövet teljes regenerációja, valamint a csillószőrök fiziológiai állapotának helyreállítása. Helyreállhat a szervezet immunrendszere!
Általános tapasztalat (a statisztikai adatok értelmében), hogy éves szinten a betegnapok száma a negyedére csökken!

  • Az INDISO sóterápia 100%-ban természetes, mellékhatásoktól mentes és biztonságos, hosszú távú megoldása a problémáknak!
  • A Magyar Fül- Orr- Gégész és Tüdőgyógyász Szakmai Kollégiumok támogatják az INDISO SPELEO terápia kiegészítő kezelésként történő alkalmazását!
  • Gyermekszobával várjuk gyógyulni vágyó kis betegeinket!
  • A kezelés időtartama alkalmanként 45 perc
  • 3 éves kor felett 5000Ft-os kísérőjeggyel  a szülők is élvezhetik a sóterápia jótékony hatását, 3 éves kor alatt kísérőjegyet nem kell váltani. Kísérőjegyét klinikánkon személyesen megvásárolhatja.
  • A kupon tartalma: 10 alkalmas egészségügyi sóterápiás bérlet gyermekek részére

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

SZÉP kártya és egészségbiztosítási pénztár elfogadóhely vagyunk!
         

Indiso Kelet-Pest Kft.

1145 Budapest, Róna u. 192. (Uzsoki utcai kórház "C" épület, I. emelet)

www.lelegezzenfel.hu

keletpest@indiso.eu

Időpontegyeztetés: 06-30-493-5500 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Indiso Kelet-Pest Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Róna u. 192.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére