Mai­Kupon

Kategóriák

10 darab finom és ízletes olasz kávé fogyasztásra jogosító bérlet, most 990 Ft-ért! Hívd meg barátaidat vagy fogyaszd le egyesével a kedvezményes bérletet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kávé egyik legnépszerűbb és legismertebb italunk. Néhány évszázad alatt a világ minden részén elterjedt. A kávét ma már az egész világon szeretik, becsülik nemes ízéért, finom illatáért, frissítő, élénkítő hatásáért. Térhódítása ma sem szűnt meg, fogyasztása ma is folyamatosan növekszik. Engedd át magad az élvezeteknek a 10 darabos kávé bérlettel, melyet a Lehel tér közelében vehetsz igénybe. Hívd meg barátaidat és használjátok fel egyszerre a kedvezményes kupont, vagy de akár egyesével is beváltható a szolgáltatónál. 



A kávé egyik legnépszerűbb és legismertebb italunk. Néhány évszázad alatt a világ minden részén elterjedt. Diadalmas útjában nem tudták feltartóztatni sem a vallási tilalmak, sem az uralkodók rendelkezései, melyek a kávéfogyasztást igyekeztek korlátozni vagy betiltani. A kávét ma már az egész világon szeretik, becsülik nemes ízéért, finom illatáért, frissítő, élénkítő hatásáért. Térhódítása ma sem szűnt meg, fogyasztása ma is folyamatosan növekszik. Hazánkban a kávéfogyasztás valóságos szenvedéllyé vált. Otthon és munkahelyünkön, utazás vagy szórakozás közben rendszeresen kávét iszunk, vendégeinket is azzal kínáljuk. Mindennapi életünk szerves részévé vált a kávé.


Ajánlatunkban, most egy 10 fogyasztásos kávébérlettel lehetsz gazdagabb. Mivel a szolgáltató az Amor Mámorban minőségi és ízletes szendvicseket is forgalmaz, így lehetőséged nyílik arra is, hogy ízletes kávé mellé vásárolj magadnak egy szendvicset, tökéletessé a pillanat hangulatát. 

 

A kávékupon helyben történő fogyasztásra jogosít fel. Nyomtasd ki kuponodat és vidd magaddal minden alkalommal amikor igénybe szeretnéd venni a szolgáltatást. Felhasználható egyszerre baráti, családi körben történő fogyasztásra vagy egyenként is! 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az Amor Mámor Kávézó-Söröző-Borozó pontos címe: 1132. Budapest. Kresz Géza utca. 38. (Csanády utca felől).  Egy vásárló több kupont is vásárolhat és ajándékba is adhat. 

 

A cappuccino kupon helyben történő fogyasztásra jogosít fel. Nyomtasd ki kuponodat és vidd magaddal minden alkalommal amikor igénybe szeretnéd venni a szolgáltatást.

 

Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 10.00-20.00 óra között. Szombaton és Vasárnap zárva. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Amor Mámor Kávézó - Söröző
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Kresz Géza utca. 38.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére