Mai­Kupon

10 perces szárazkefés masszázs és 60 perces aromaterápiás svédmasszázs 8 000 Ft helyett 3 500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kefés ledörzsölés megakadályozza a pórusok eltömődését, aktívabbá teszi a hajszálerek keringését, és gyorsítja a méregtelenítést és az anyagcserét is, megszabadítja bőrünket a méreganyagoktól és az elszarusodott sejtektől, melyek akadályozzák a bőr lélegző, méregtelenítő funkcióját. Az eljárásnak köszönhetően a bőr megszabadul a felső rétegének elhalt hámsejtjétől, így a fiatal hámsejtek több oxigénhez jutnak, a bőr vérellátottsága javul, simább, puhább, rugalmasabb és egyenletesebb lesz, a bőr pórusain keresztül könnyebben felszívódnak a hatóanyagok.

 

 
A mindennapi stressz kedvezőtlenül hat az egészségre, a különböző szerveink működésére, feszültté teszi az izmokat, ami fájdalmakhoz vezet. A feszült állapot megszüntetésében, a fájdalom enyhítésében, az egészség helyreállításában nagy segítségre lehet a svédmasszázs. A svédmasszázs fokozza a véráramlást, elősegítve a szervezet oxigénellátását, és a méreganyagok kiürülését. Segíti az izmok regenerálódását, lerövidíti, csökkenti az izomláz tüneteit, meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcserehulladékok távozását a szövetekből. A svédmasszázs anélkül fokozza a vérkeringést, hogy növelné a szív terhelését. A szalagok és inak hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak. Serkenti, megfiatalítja a bőrt, csillapítja az idegeket, csökkenti a stressz káros hatásait. Egyszerre pihentető és frissítő hatású. A svédmasszázs a kezelés során a terapeuta több technikát, fogást alkalmaz.

A svédmasszázs önmagában is eredményes terápiás módszer, de az illóolajok kedvező hatásaival, az aromaterápiával kiegészítve a kezelés jóval hatékonyabb lehet. Az aromaterápiás masszázs általában
lassú, gyengéd, masszázstechnikák alkalmazásával kezdődik elősegítve az olaj bőrbejutását. Az illóolajok segítik az izmok ellazulását, serkentik a nyirokrendszert, jó hatással van a keringésre, fokozzák a szervezet természetes méregtelenítését. A kezelés megfiatalítja, táplálja, tisztítja a bőrt.

Az aromaterápiás masszázs hatékony eszköz a stressz, a feszültség oldására, a fáradtság megszüntetésére, ellazítja a testet. Fontos szerepe lehet a megelőzésben, az egészség megőrzésében. Segíti az egészséges immunrendszert a fertőzések leküzdésében. Az aromás illóolajok nem csak a bőrön keresztül fejtik ki hatásukat, hanem illatanyagaiknak belégzése is fontos szerepet játszik a terápiában.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitva tartás: Hétfő-péntek 8:00-20:00
                    Szombaton: 8:00-13:00

  • További kedvezmény a kupont vásárlók részére, hogy a helyben vásárolt ajándék kupont eredeti ár 80%-áért vásárolhatnak
  • A kupon 2012. július 30-ig érvényes.
  • Előzetes bejelentkezés: +36 30 6869 050, +36 70 9454 932

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kálmán Andrea
Weboldal
Telefon
+36 30 6869 050, +36 70 9454 932
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Dolmány u. 38.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére