Mai­Kupon

11x10 perc Crazy Fitt vibrációs tréner használat 990,-Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az idő pénz, az idő negyedik dimenzió, de az idő szépség és egészség is. Egy hét 10060 percből áll, ami elég bőségesnek hangzik, úgyhogy biztos tudsz belőle szakítani 10 percet egy olyan edzésformára, amellyel gyorsan és hatékonyan fogod alakod formálni, és a fránya testzsírt eltüntetni. Legújabb ajánlatunkkal Vivamax Crazy Fit Professional edzőkészüléket összesen 11 alkalommal használhatod 10 percben mindössze 990,-ft.-ért

 A Vivamax Crazy Fit Professional nem más, mint egy vibrációs elven működő fitness gép, amellyel tested valamennyi részét, beleértve a sokat emlegetett mélyizmokat is jó kondiban tudod tartani. A jól karbantartott izomzat pedig a nyak-, hát- és derékfájás ősi ellensége, különösen, ha olyan gyakorlatokat végzel, amelyek a mélyizmokat is erősítik. Ha az izmaid dolgoznak, akkor a zsír is könnyebben eltűnik onnan, ahonnan már rég el kellett volna tűnnie, hiszen több kalóriát égetsz el, és anyagcseréd is felgyorsul. Egy 30 perces edzéssel pedig olyan eredményeket érhetsz el, mint egy hosszabb hagyományos edzéssel, de kevésbé megerőltető módon.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges.

Alakformáló és Masszázs Szalon

facebook-on Alakformálás és masszázs

Molnár zoltán 06/70/325-9441

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Molnár Zoltán
Cég
K&B Transport Hungary Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1174 Budapest, Koch Aladár u. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére