Mai­Kupon

12x10 perc 3D tréner bérlet 1500,-ft-ért a Szivárvány Körömstúdióban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ne feledd, jön a Karácsony, a nagy evések ideje, a sok sütemény, ami mindig nyomot hagy rajtad plusz kilók formájában. Most inkább el a kifogásokkal és készítsd fel a testedet az ellenállásra, vegyél egy testvibrációs bérletet, amit még januárban is használhatsz! Nincs kifogás, úgy hogy irány a flabélos mozgás.

Karcsúsodj mindössze 1500,-ért !Mi is az a 3D testvibrációs tréning, más néven a flabélos és mire jó? Ez egy modern edzésforma, egy olyan technikai gépre kell felállnod, aminek az alja folyamatosan billen,(3D tri plainer vibráció+oszcillációs vibráció+horizontális vibráció. Max. terhelhető súly 250 kg) így rákényszeríti az egész izomzatot az egyensúlyozásra. Anélkül végzi a testünk a gyakorlatokat, hogy az bármilyen megerőltetéssel is járna, szóval egy rendkívül kényelmes, mégis hatékony edzés formáról beszélünk. Így, akár utcai ruhában is végezheted a gyakorlatokat. A testvibrációs tréning kíméli az ízületeket, mégis felér egy 45 perces edzéssel is. Próbáld ki,mert megéri és mindössze 10 perc kell hozzá! Ez az edzés fajta is nagyon jól beindítja a vérkeringést, javítja a teljes test oxigén ellátását. Így sokkal fittebbnek és energikusabbnak fogod érezni magad. A rendszeres mozgás javítja az általános közérzetet és hozzájárul az egészséged megőrzéséhez.

Ellenjavalat: daganatos betegek, epekő, vesekő, terhesség, protézisek, pacemaker, sérv, epilepszia esetében .

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kérjük, hogy ne felejts el időpontot egyeztetni a tréning előtt a 06706279093 telefonszámon, Zámolyi Andreánál.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zámolyi Andrea
Cég
BIG TONEE Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Hollán Ernő u. 33.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére