Mai­Kupon

13 függős, egyedi készítésű, ezüstözött karkötő 2900Ft helyett 1450Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Milánó ékszer webáruház azzal a céllal jött létre, hogy igényes ékszereivel és alacsony áraival az ékszert viselők partnerévé váljon. Nálunk nincsenek fakó hétköznapon, csak tündöklés. Webárukázunkban mindenki megtalálja a maga stílusát, termékpalettánkban megtalálhatóak a minőségi aranyozott és ezüstözött ékszerek, Swarovski kristályos és Shamballa ékszerek.Most megvásárolhatja ezt az egyedi készítésű 13 függővel díszített karkötőt. A kristályok káprázatosan szépen ragyognak ebben a gyönyörű karkötőben. Az ékszer alapféme nikkelmentes antiallergén ötvözet, melyet 925 Sterling ezüsttel vontak be, hogy a fémallergiában szenvedők is viselhessék a terméket. A karkötő hossza 20 cm.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Lehetőség van postai kiszállításra. A szállítás díja  +480-,Ft.

Az ékszerek átvételi helye boltunk, melynek címe: 1138 Budapest, Gács u. 3. – Váci úti TESCO  Extra

 Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 9-20, Vasárnap: 9-19

A megrendeléseket a info@milanoekszer.hu e-mail címre kell elküldeni, ahol a kuponkód ellenőrzése után visszajelzést küldünk a szállítás pontos dátumáról, vagy a személyes átvétel időpontjáról.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Milánó Ékszer
Weboldal
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Gács u. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére