Mai­Kupon

Kategóriák

13 Physiomins testkezelésből álló professzionális alakformáló bérlet személyre szabott fogyókúrás és bőrfeszesítő programmal és 10 X 10 perces vibrotrénerrel, a Jászai Mari térnél, most 16.990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Physiomins Fogyasztószalonok egy Francia Orvoscsoport által kidolgozott 20 éve sikeresen bevált gépi fogyasztóprogram segítségével garantálják a hatékony fogyást. Az itt dolgozó munkatársak a Physiomins tapasztalatait rendszeres testkezelő továbbképzéssel bővítik, hogy minden kedves vendég elégedett legyen a szolgáltatásokkal.A kupon tartalma:

 

 • 13 kezelésből álló speciális, személyre szabott Physiomins fogyókúrás testkezelő program, alkalmanként 1-1,5 óra időtartamban.
 • Az első alkalommal komplex állapotfelmérés, testsúly, testzsírszázalék, zsír-izomtömeg stb. vizsgálat, egyéni kezelési terv kidolgozása és étrendi, életmódbeli tanácsadás valamint speciális, személyre szabott Physiomins fogyókúrás testkezelés történik. (Kérjük, hogy esetleges egészségügyi problémái kapcsán egyeztessen a szolgáltatóval.)
 • Ezt követi 12 speciális, személyre szabott Physiomins fogyókúrás testkezelés, alkalmanként 1-1,5 óra időtartalomban.
 • A kezeléseket kúraszerűen, heti 2-3 alkalommal végzik. 
 

Milyen kezelésekkel segítségével történik az alakformálás?

 

 • Első lépésben Alphamins kapszulás kezelés: a gép segítségével hő és aromaterápia segítik az aktív fogyasztóanyag bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, egyúttal megindul a méreganyagok kiválasztása is.
 • Második lépésben elektrolipolízis kezelés: mikroáram segítségével megkezdik a stabilan lerakódott zsírok lebontását. Mikroárammal juttatnak be egy koffeinben gazdag anyagot a bőr mélyebb rétegeiben fekvő zsírraktárakba, ami fájdalommentesen széttördeli a lerakódott zsírokat.
 • Ezután a gépi nyirokmasszázzsal kihajtják a szervezetből a feltört zsírokat és a lerakódott méreganyagokat. A nyirokmasszázs hatásai: fájdalomcsillapító, elősegíti a mikrocirkulációt, gyorsítja szöveti regenerációt, nyugtató, anti ödémás hatású, szabályozza a nyirokfolyadék keringését, növeli a nyirokelvezetést, elősegíti a bőr és a kötőszövetek tápanyagcseréjét, növeli a zsírszövet anyagcseréjét.
 • A kezelések erős méregtelenítő hatásúak, mely segítségével a szervezet kitisztul és megújul.
 • A kezelés alatt végig nyomon követik a fogyás ütemét és étrendi javaslatokkal is támogatják a programban résztvevőket. 
 • A hatást fokozható a megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel (2-3 l víz naponta).
 • A Physiomins Európa első számú fogyasztóközpont láncolata, egy francia orvoscsoport által kialakított módszer, mely ma már 20 éves szakmai múltra tekint vissza.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A professzionális Physiomins szalon exkluzív körülmények között, képzett szakembereivel készségesen várja vendégeit hétfőtől péntekig reggel nyolc és este nyolc óra között. 


Pontos cím: 1137 Budapest Jászai Mari tér 6.

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36-30-227-40-46

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon - Jászai Mari tér
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Jászai Mari tér 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére