Mai­Kupon

15Ft/db a legolcsóbb névjegykártya, kártyanaptár vagy akár kezelőkártya! 500db 21.500Ft helyett bruttó 7.500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ezt a kártyát előszeretettel használják fogászati-, és más rendelők, kezelőkártyaként; Szoláriumok, Fitness Szalonok bérletként; Divatüzletek törzsvásárlói-, és hűségkártyaként; ...de legtöbbször sima kártyanaptárnak, névjegykártyának vagy BusinessCard-nak használják.A kártyák mérete megegyezik a BankKártyákéval. Tehát amellett, hogy belefér az összes névjegytartóba és pénztárcába a legaktuálisabb trend méret a bíznicc(:)) világában. Névjegykártya funcióján kívűl -mivel a hátoldala írható- számos funkciót lát el pratikusan. Egyszerű termék,- szolgáltatás leírás, notesz, bérlet, kezelő,- vagy szerelőlap... vagy akár 2012 naptár. Alapvetően a méretén kívül abban különbözik a hagyományos névjegykártyától, hogy a címoldalán egy vastag fényes védő fólia nemesíti, a sarkai le vannak gömbölyítve és a hátoldala is tartalmazhat információkat...azaz kétoldalas.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 A rendkívüli ár egy partíciós rendszernek köszönhető. Ennek eredménye képpen a kártya az exklusive megjelenéséhez képest is olcsóbb mint az aluljárókban kapható egyoldalas lézernyomtatóval előállított kártyák. Hátránya azonban az, hogy a partíciót kizárólag 24 résztvevő esetén lehetséges elindítani így a hosszasabb várakozás elkerülhetetlen egyes esetekben.

Kupon beváltás a helyszínen.

Szállítási költség 1500,- Ft.

 A kupont regisztrálni a vásárlást követő legrövidebb időn belül (ez egyben a megrendelés is) az alábbi címen kell:

http://grafika.solvingteam.hu/LegolcsobbKartya_/Megrendeles_Card/index.html

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Solving Team ReklámGrafikai és Fotó Stúdió
Weboldal
Szolgáltatás helye
1041 Budapest, Bárdos Artúr utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére