Mai­Kupon

1alkalmas EMS, elektromos izomstimulációs testedzés 5500 Ft helyett 1900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az EMS (Electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció) edzés lényege, hogy az EMS gép a bőrünkön elhelyezett elektródákon keresztül gyengeáramú felszültséget vezet a testünkbe, mellyel az izmokat ingerli, stimulálja. Ezt a stimulálást sokféle módon tudja végrehajtani, így lehetséges, hogy nem csak edzés, hanem Cellulit azaz narancsbőr kezelés, vagy épp Body Relax masszázs program végrehajtására is képes.  

  • A Speedfitness az izmainkat egyenletesen, de igen nagy mértékben túlterheli, azaz edzi. Így idézi elő az összes pozitív hatását. Ezzel szemben hagyományos edzésen nem tudjuk szinte maximálisan megterhelni az izmainkat, hiszen a lustaságunk és egyéb élettani reakciók ennek gátat szabnak.
  • Egy speedfitness edzésen minden izomcsoport egyszerre edz. Az edzés 4 másodperces ciklusokból áll, így 110 izomösszehúzódást végzünk a 15 perc alatt. Azaz mivel minden izom ennyi összehúzódást hajt végre, így pl. 110 bicepsz gyakorlatot kellene végrehajtanunk ugyanahhoz az edzés intenzitáshoz csak a bicepszünkön egy edzésen. 
Egy Speedfitness edzés 15 perc edzésből és 5 perc Body Relax nyugtató masszázsból áll.

Egy héten 2 edzés a javasolt mennyiség. Ennek oka, hogy az edzések rendkívül intenzívek és a szervezetnek ahhoz, hogy a gyors fejlődést fenntartható legyen, szüksége van pihenési időre, hogy regenerálódhasson. Ha nem hagyod megfelelő ideig regenerálódni a szervezetedet, akkor a fejlődésed, fogyásod, erősödésed üteme lelassul.
A javasolt regenerálódási idő 2-3 nap. Így ha egyszer pihensz 2 napot, egyszer 3 napot, és 2 napon pedig edzel, akkor az pontosan 1 hetet fog kiadni.
Az edzés előtt egy pohár a fogyást elősegítő L-carnitine koktélt adunk ajándékba.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Címünk: Budapest, XV. ker. Illyés Gyula utca 6.

Nyitva tartás:

hétfõ - péntek:    11.00 - 20.00

szombat:              10.00 - 14.00

vasárnap:             zárva

Az EMS bejelentkezés szerint, fentiektõl eltérõ idõpontokban is.

Kapcsolat:

Mobil: 06 / 30 235 0843   

Email: palotaszolarium@gmail.com     

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ALLBOX TRADE KFT
Weboldal
Szolgáltatás helye
1152 Budapest, Illyés Gyula utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére