Mai­Kupon

2 alkalmas 30 perces aromaterápiás meleg olajos arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs kényeztető paraffinos kézkezeléssel! 9900Ft helyett csak 4450Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A beköszönő tavasz a megújulás időszaka! Kora tavasszal a még fagyos szél száríthatja bőrünket, ezért a télen nélkülözhetetlen hidratálást ilyenkor is folytatnunk kell! Arcbőrünk mellett azonban kezünk ápoltságára is figyelmet kell fordítanunk.A meleg olajgyertyával (BELNATUR) történő masszázs során nem csak a bőr válik illatossá, de a masszázshoz szükséges megfelelő légkör kialakításában is segít.
Nagyon jó hatással van a bőrre, illatanyagainak köszönhetően pedig az elmére is. Fizikailag, energetikailag és szellemileg is jó hatással van a szervezetre. Egy fáradt nap vagy hét kellemes befejezése lehet a relaxáló zene alatt átélt illatos masszázs.
Használatuk után a bőr bársonyossá, rugalmassá és kellemesen illatossá válik.
Ez a termék növényi eredetű: nem tartalmaz paraffint, ásványi gyantát, állati zsírt vagy fehérjét.
A kezelés folyamán a vendég maga választhat az illatos gyertyák közül: PASSION FRUIT (bőrpuhító), RÓZSA (regeneráló), VANILIA (energetizáló)


A hideg szél, a házimunka, de az előrehaladott életkor is – és még rengeteg dolog- okozta száraz bőr ápolására tökéletes megoldás a paraffinos kézápolás, amely fél óra alatt puhává varázsolja és vitaminokkal táplálja a kéz bőrét.
A paraffinos kézápolás a kéz bőrének radírozását, fertőtlenítését és vitaminos krémmel való ápolását foglalja magában. Ezt követően a folyékony paraffinba a kezet kétszer bemártjuk, majd műanyag és frottír kesztyű kerül rá. 30 perc elteltével a kesztyűt a szilárd paraffinnal együtt lehúzzuk a kézről.
Kórházakban is előszeretettel alkalmazzák, mivel nem csak a bőrt ápolja, hanem az ízületekre és a csontokra is jótékony hatással van.

A kezelést a kéz megtisztításával, majd radírozásával, kézmasszázzsal és a paraffinos kesztyű felhelyezésével kezdjük. Ez után végezzük a 30 perces kényeztető aromaterápiás arc-, nyak- és dekoltázsmasszázst melynek ideje alatt a kéz nagyszerűen regenerálódik a meleg kesztyű alatt.

A kezelés időtartama kb. 45 perc.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Helyszín:

1113 Budapest, Zsombolyai u. 7.Fsz. 2.

Telefonos bejelentkezés szükséges a 06 20 562 1546-os telefonszámon.

A kezelés időtartama kb. 45 perc.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Calabria Kozmetika
Cég
Éberling Erika e.v.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1113 Budapest, Zsombolyai u. 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére