Mai­Kupon

2 alkalmas LPG-gépi cellulitkezelés 16000Ft helyett 5990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Legyen feszes alakod a nadrág alatt is!

Bár már vége a bikini szezonnak, az őszi nadrág, harisnya sem tudja eltakarni a gödröcskéket, egyenetlenségeket. Kinek ne okozna problémát, ha még az amúgy szép idomokon is átütnek ezek a kellemetlen narancsbőr-szerű képződmények?! Hiába a diéta, a torna, az edzés, nem lehet megszabadulni tőlük!! Pláne, ha még plusz kilókkal is küzdesz...

Hogy ne kelljen takargatnod, próbáld ki ezt a fájdalommentes, csúcstechnológiás kezeléssorozatot,mely centikben is mérhető, azonnal érzékelhető,látványos feszesítést, a cellulit okozta bőrhibák szemmel látható kisimulását eredményezi! Nem kell mást tenned, csak relaxálni és élvezni a kellemes, masszírozó kezelést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
A módszer lényege:

Miközben a vákuum enyhén megemeli a kezelt szöveteket, a két hengerből álló kezelőfejben forgó hengerek finoman masszírozzák a bőrfelületet. A motorizált hengerek különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányban mozognak, a bőr állapotától függően.

A vákuumterápia nem csak aktivizálja a kezelt területeket, hanem feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt,s a striás csíkok halványulását is segíti.
A masszázs a salakanyagot és a vizet kimasszírozza a cellákból, ami a nyirokkeringésen keresztül kiürül a szervezetből. A salakanyagok távozását elősegítve csökken illetve megszűnik a cellulit és keresztmetszeti fogyás keletkezik feszesebbé válik a bőrfelszín és elsimulnak a ráncok.
 

Az egyik legrangosabb helyet foglalja el a cellulitkezelések között. Endermologie® néven 1998 óta szerepel védjegyként. Az Endermologie® a kötőszövet kezelésének leghatékonyabb és legkíméletesebb, ugyanakkor fájdalommentes módszere. Ez a technológia azért egyedülálló, mert a „szokásos” kék-zöld foltok helyett egy kellemes masszírozással fájdalommentesen képes a felesleges zsírsejtek és salakanyagok nyirokrendszerbe vezetésére. A kezelést technológiai vizsgát tett testkezelő irányítja.Ennél a testkezelési módszernél a gépi technika ötvöződik az emberi kéz munkájával és a szakértelemmel.

A kezelés 35 percig tart.
 
A kezelés speciális, erre a célra kifejlesztett vékony ruhában történik, amely nemcsak a görgők egyenletes haladását biztosítja, hanem a higiénikusságról is gondoskodik.
A ruha használatát a kezelések/kuponok ára tartalmazza.
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés/időpont egyeztetés szükséges a 0630/296-0342-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Díva Szalon
Weboldal
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány u. 92.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére