Mai­Kupon

Kategóriák

2 alkalmas reflexológia, gyógyító hatású talpmasszázs akciósan 8.000 Ft helyett 4.000 Ft-ért a Kálvin térnél a Zöldsziget Masszázs Stúdió ajánlatával.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A reflexológia (talpmasszázs) jótékony hatásai: Regeneráló, gyógyító hatású „meditációs talpmasszázs”, mely hatékonyan ébreszti fel saját, öngyógyító energiáinkat. Most 2 alkalommal élvezheted az előnyeit és hatásait a különleges masszázsnak.Az egyik nagytudású, hiteles tanítóm Paksi Zoltán, akitől a reflaxáció gyógyító módszerét tanultam meg. 

Ehhez készült különleges meditációját magam is gyakran hallgatom. Egyedisége, hatásossága egyrészt abban rejlik, hogy az „elmét kijátszva”, egyszerre 3 meditációt hallhatunk párhuzamosan, s bármennyire igyekszünk csak az egyiket végighallgatni, elveszítjük a fonalat – de ez nem baj, sőt ez az egyik cél.

Átadjuk magunkat a lazításnak, tudatunk pedig még akkor is befogadja mindhárom meditáció szövegét, ha közben egyikre sem figyelünk vagy elalszunk közben.

Másrészt pedig igényes művészi alkotásról van szó: szövegét, zenéjét Paksi Zoltán szerezte, s ő az egyik előadó is Szabó-Sipos Barnabás és Kocsis Mariann művészek mellett.

( Zemlényi-Kovács Erika )

„A betegségeknek van testi megjelenése, melyek a tünetek által tudatosodnak az emberben, ám van lelki, szellemi, és energetikai szintje is. A reflaxáció segítségével egyszerre, egy időben tudunk hatni a test - lélek - szellem szent hármasára. A reflaxációs kezeléshez tartozik egy speciális meditációs hanganyag is, melynek segítségével ellazul, sokszor álomba szenderül, aki hallgatja. Ebben az állapotban a szervezet regeneráló, öngyógyító mechanizmusai felerősödnek, így a hanganyag önállóan történő hallgatása is gyógyító hatású, bár a reflaxációs kezelést nem pótolja.

A két agyfélteke működését harmonizálja a hanganyag, így a természetes módon bennünk lakó zsenialitás is életre kel! Ezt a kezelést követő napokban-hetekben váratlanul bevillanó sugallatok, gondolatok jelzik.”

Paksi Zoltán

Cím: 1092 Budapest, Ráday u. 16. 1/21. 113-as kaputelefon

A Kálvin tértől 2 perc sétára.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges a  30 9938-538 telefonszámon.

A kupon 2×30 perc masszázsra jogosít előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben a bejelentkezett időpontra nem jössz el és nem jelezted előtte 24 órával, akkor a kupon arra az időpontra beváltottnak tekintett.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zöldsziget Masszázs
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday u. 16. 1/21.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére