Mai­Kupon

Kategóriák

2 alkalmas speciális lézeres körömgomba kezelés kedvező áron 5 000 Ft helyett 1 990 Ft-ért a Brillantisz Stúdióban, Budapesten!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kupon tartalma:
2 alkalom végleges körömgomba kezelés lézerrel (2*5-15 perc, problémától függően)
A kezelés kérhető két különböző körömre vagy kétszer ugyanarra a körömre.
1. alkalom:
Végleges körömgomba kezelés lézerrel (5-15 perc)
2. alkalom:
Végleges körömgomba kezelés lézerrel ugyanarra a körömre vagy egy másik körömre (5-15 perc)A körömgomba szintén népbetegségnek tekinthető. Ezek a mikroszkópikus méretű organizmusok meleg, nedves környezetben élnek (úszómedence, zuhanyzó) és akár apró, láthatatlan sebeken vagy a köröm és a körömágy közti kis résen át is bejuthatnak a bőrbe, ahonnan nehéz kiirtani őket, mert a köröm védőréteget jelent számukra. A probléma megszüntetése lézeres kezeléssel fájdalommentes, tartós és a leggyorsabb, leghatékonyabb módszer.

A körömgomba fertőzés egy időben több körmöt is érinthet. A körmök megvastagodnak, feltöredeznek, eltorzulnak, felszínük matt lesz, vagy besötétedik. Jelentkezhet fájdalom az ujjbegyekben, kellemetlen szag kísérheti a jelenséget, ráadásul a fertőzött köröm elválhat a körömágytól is. Fertőzésre utalhat még a köröm hegye alatt megjelenő fehér vagy sárga folt is.

A körömgomba fertőzés nem múlik el magától, sőt, kezelés nélkül rosszabbodhat is, és az addig egészséges körmöket is megfertőzheti. A gyógyszerszedéstől idegenkedőknek reménysugár lehet az a legújabb lézeres módszer, amely gyökeresen megszünteti a köröm gombásodását. Lényege, hogy egy speciális, nagy energiájú lézerrel sérülés és fájdalom okozása nélkül kezelik a gombás körmöt. Ez a lézer elöli a gombákat, így lehetőséget teremt arra, hogy a körömgomba gyógyszeres kezelés nélkül is gyógyítható legyen.

Körömlakk nélkül kell érkezni!

Bővebb leírás a körömgomba eltávolításról!

The Fine Print

Valid until: January 31., 2019

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma:
2 alkalom végleges körömgomba kezelés lézerrel

Egy köröm kezelési ideje a köröm nagyságától, és az állapotától is függ, de körülbelül 1-2 perc / köröm.

A kezelés szükséges alkalomszám a köröm fertőzés súlyosságától és állapotától függ.

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes! Kérnénk, hogy a kinyomtatott kupon hozzák el magukkal, mivel a kezelést csak akkor tudjuk elvégezni! Ha a vásárló a kupon nélkül érkezik, akkor az alkalom elvész!

Szabad időpontok miatt kérem, a kupon megvásárlásától számított két héten belül vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! Amennyiben telefonon nem ér el minket, kérjük küldjön egy e-mailt nevével és telefonszámával a brillantiszstudio@gmail.com e-mail címre és visszahívjuk!

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Nyitva tartási időn kívül a kezelést lemondani emailben van lehetőség. Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Brillantisz Stúdió
Címünk: 1052 Budapest Városház u. 8.
Telefonszámunk: 06-20/435-55-74
Email címünk: brillantiszstudio@gmail.com
Weboldal: brillantisz-studio.com

Nyitva tartásunk:
Hétfőtől - csütörtökig: 8-20, Péntek: 14-20, Szo-Vas: Zárva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Brillantisz Stúdió
Company
BRILLANTISZ-STUDIÓ Kft.
Website
Phone
Address
1052 Budapest, Városház u. 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére