Mai­Kupon

2 alkalmas Zsírégető/Alakformáló/Hot Iron/Senior torna/Zumba/TRX/SYNRGY 360 edzés 2600Ft helyett most 1300Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretsz mozogni/sportolni? Vagy csak kipróbálnál különböző edzéseket, de nem szeretnél havi bérletet venni? Akkor itt az idő! Nálunk most 2 alkalom edzéshez juthatsz hihetetlen kedvezménnyel! Hozd el barátaidat is!Zsírégető step edzés

Az óra során a step lépcsőn koreográfiát tanulunk meg. A mozdulatok fokozatosan épülnek egymásra, így az óra végére mindenki elsajátítja az edző által betanított lépéssort. Táncos, szórakoztató jellege miatt igen közkedvelt óra, amely zsírégető hatású.

Alakformáló edzés

Ezt az óratípust akkor válasszuk, ha már meglévő izomzatunkat szeretnénk feszesíteni, formálni. Az órák során változatos eszközöket használhatunk (pl. súlyzó, gumikötél, body ball, steplépcső), hogy a test fontosabb izomcsoportjait jól átmozgassuk. Az óra felépítése többféle lehet, ez az oktatótól függ. Általában nagy ismétlésszámokkal és kis súlyokkal dolgozunk. Igazán hatékony, könnyen követhető óratípus.

Hot Iron edzés

A mozgásforma átmenet az aerobik és a súlyzós edzés között, zenés, csoportos súlyzó rudas edzésprogram, amely a testzsír százalék csökkenését, az edzés hatására fellépő utóégető hatás következtében éri el. Így a test minden izma a regenerációs munka hatására kalóriát éget, azaz a zsírraktárak folyamatos égetés alatt állnak, így az izomzat nemcsak feszesé válik, hanem minden eltűnik körülötte, ami felesleges.

Zumba

Latin amerikai táncokra épülő, rendkívül szórakoztató óratípus, melynek zsírégető hatása van. Motiváló latin dallamok, izgalmas és könnyen elsajátítható koreográfia, valamint hihetetlen hatékonyság jellemzi ezt a stílust. A zumbások a tréningeken egyaránt fejlesztik az állóképességüket, formálják idomaikat és természetesen nagyszerűen szórakoznak.

TRX

A TRX az amerikai haditengerészet elit csapatától indult útjára, akik minden lehetőséget és pillanatot megragadtak, hogy testük és fittségi állapotuk csúcsformában tartsák.

TRX edzés előnyei:
 - sokoldalú terhelés, egyszerre fejlődik az erő és az állóképesség, 
 - nagy intenzitás, fokozott kalória égetés ,
 - funkcionális tréning, összetett mozgások, sok izom dolgozik egyszerre,
 - erősödnek az izületi szalagok,
 - csökken a testzsír és nő az izom százalék.

SYNRGY 360

Ez a személyi edzés egy új rendszere. A Synrgy360™ több népszerű, egész testet megmozgató és dinamikus gyakorlatot egyesít egy olyan rendszerbe, ami segít a személyi edzőknek még hatékonyabban megdolgoztatni a személyeket és csoportokat, szórakoztató és korlátlan módú edzéslehetőséget biztosítva ezzel a felhasználóknak. Ez a rendszer elősegíti egy személyi edzési fókuszpont kialakítását, így  megkönnyítve az egyéni és kiscsoportos edzéseket.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpotegyeztetés szükséges a 061/7976263-as számon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hidegfront Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Thököly u. 105.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére