Mai­Kupon

Kategóriák

2 az 1-ben! Megduplázott fogyási hatékonyság! 1 alkalmas kombinált hagyományos és tartós tűs akkupunktúrás kezelés most 5.000Ft helyett 2.490Ft !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Gondolta volna, hogy a fülét szurkálva, nyomogatva  sikeresebben fogyókúrázhat ? A tradicionális kínai gyógyászat hazánkban is egyre népszerűbb ága a fülakupunktúra vagy fülakupresszúra, melyet az Egészségügyi Világszervezet is elismer.Jó hír a fogyókúrázóknak, hogy a fülreflexológia számukra is tartogat meglepetéseket. Az emésztőszervekre és a kiválasztó rendszerekre gyakorolt stimulusokkal befolyásolhatók az étkezési szokások. A módszernek köszönhetően a fogyni vágyók kevesebbet vagy egyáltalán nem nassolnak, javul a emésztésük és lassan, de biztosan elkezdik leadni súlyfeleslegüket is.

A hagyományos fülakupunktúra heti 3 alkalommal történik, melyet eldobható egyszer használatos steril tűkkel végzünk. Lehetőség nyílik a tartós tűre is, melynek az az előnye, hogy hetente 1 alkalommal kell jönni tűcserére, pici ragtapaszokkal van behelyezve a fül kagylójába, melyet a hajjal szépen el lehet rejteni. Előnye, hogy az éhségérzet jelentkezésénél az ezt befolyásoló pontra rá lehet nyomni az oda beszúrt tűt, s így az éhségérzet csökken illetve elmúlik. A több ezer éve ismert kínai fülakupunktúra kiválóan alkalmazható étvágycsökkentés, anyagcsere serkentés, hormonszabályozás, emésztőrendszeri problémák, édességfüggőség, kényszeres evés esetén. A kezelések hatására kevesebb étellel jóllakunk, így kisebb mennyiségű kalóriát viszünk be, melyet egy helyes ételtársítási étrenddel ötvözünk. 1 hónap alatt 4-5 kg-os súlycsökkenés érhető el szenvedés nélkül, jó közérzettel és vitalitással. A hagyományos tűkkel heti 3 alkalommal alkalmanként 30 percet kell eltölteni kellemes zene, egy finom tea, valamint jó olvasnivaló társaságában.

A tartóstűvel heti 1 alkalom 15 percet vesz igénybe.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!


Szikora Istvánné: 20/316-5403.


Cím: 1067 Budapest Teréz krt. 25. I/11. 22-es kapucsengő


A kuponnal rendelkezők a további kezelések árából is kedvezményre jogosultak!A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére