Mai­Kupon

2 az 1-ben!
Megduplázott fogyási hatékonyság a Hagyományos tűs akkupunktúrás kezelés és az ImmunoSlim terápia segítségével most 10.000Ft helyett 2.950Ft !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az ImmunoSlim  készülékkel a szervezet minden regenerációs folyamatát tudjuk támogatni, hogy a test, a lélek és a szellem ismét harmóniában dolgozhasson együtt.Az elhízás korunk népbetegségének is mondható. Amellett, hogy önértékelési zavart okoz és akadályoz a mindennapi tevékenységeink során, rengeteg súlyos szövődménnyel is járhat. A túlsúlyos embereknél nagyobb esélye van más betegségek kialakulásának is.

Az elhízás tulajdonképpen egy zavar, mely az energiaháztartás egyensúlyának változását okozza. Ez a táplálékfelvétel növelésében és/vagy az energialeadás csökkenésében nyilvánul meg, és ez idővel a fokozott zsírraktározásban mutatkozik.

Az elhízás okai sokfélék lehetnek: genetikai tényezők, táplálkozási szokások, mozgásszegény életmód, gyógyszermellékhatás, betegség ( hormonális zavar ), életmódbeli változás, stressz, rossz beidegződések, akár negatív minták és gondolatok is.

A túlsúlyosság mértékének megállapítására a testtömeg – index kiszámolását szokták alkalmazni, mely a testsúlykilogramm osztva a magasság négyzetével: ez az úgynevezett BMI (Body Mass Index). Ennek alapján túlsúlyról beszélünk, ha a szám 25 feletti, elhízásról, ha 30 feletti és súlyos elhízásról, ha 35-40 feletti értéket kapunk.

Az ImmunoSlim készülék hatására a túlzott raktározás információja normalizálódik, azaz az egyensúlyi információs zavar szűnhet meg. Amennyiben ez megtörténik, a test maga használja fel a feleslegessé vált zsírkészleteit és szabadul meg a kilóktól. Nem zsírt bont, hanem a raktárakat optimalizálja. Ez azért történhet, mert a szervezetben zajló folyamatok ilyenkor elsősorban a túlélésre rendezkednek be, és ehhez annyi tartalékra van szükség, amennyit csak el tud raktározni a test. Csak akkor indítja meg a zsírraktárak elbontását, ha már nincs szüksége többlet energiára a regenerációhoz.

Az raktározással kapcsolatos rezgésinformációk optimalizálása történik meg az ImmunoSlim készülék használatával. Ha a szervezetben a túlzott raktározás információs rezgését sikerül helyreállítani, a fogyás magától beindul. Ugyanakkor ha közben akár mennyiségileg, akár minőségileg éhezünk, a szervezetben ismét megjelenhet a raktározás információja. Ezért is elengedhetetlenül fontos a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű pótlása, illetve a rendszeres táplálkozási szokások bevezetése.

Lelki szinten a súlyprobléma az esetek döntő többségében pótcselekvés, a lelki probléma kifejeződése. Elhízás esetén ez általában szeretetlenség és egyfajta körbebástyázási, védekezési mechanizmus, kóros soványság esetén önmagunknak a teljes életre való alkalmatlanságának kivetülése.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!


Szikora Istvánné: 20/316-5403.


Cím: 1067 Budapest Teréz krt.25. I/11. 22-es kapucsengő


A kuponnal rendelkezőknek a további kezelések árából is kedvezményt biztosítok!


Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére