Mai­Kupon

2 felszínű esztétikus fogtömés Panoráma röntgennel, állapotfelméréssel, szájhigiéniás tanácsadással, rákszűréssel, kezelési tervvel: 25 000 Ft helyett 9 900 Ft-ért exkluzív budai rendelőben.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy szép mosoly csodákra képes - engedje meg, hogy ennek megvalósításában mi is közreműködhessünk. A Professional Dental szakértő csapata az esztétikai fogászat, a fogpótlástan, a szájsebészet területein hosszú évek tapasztalatával rendelkezik. A legkorszerűbb fogtechnikai laboratórium segítségével kiváló minőségben és kedvező áron kínálják Önnek azt a mosolyt, amelyet megálmodott, mindezt megfizethető áron.A kupon tartalma:

  • 2 felszínű esztétikus fogtömés
  • panoráma röntgen
  • állapotfelmérés
  • szájhigiéniás tanácsadás
  • rákszűrés
  • kezelési terv

Természetesen a fogtömés előtt a szakértő orvosok elvégeznek egy fogászati állapotfelmérést, amelynek része a szájüregi rákszűrés is. Az eredményekről ezután természetesen konzultálnak veled és kezelési tervet is készítenek az esetlegesen felmerülő problémák mielőbbi kezelésére.

A fogak bizony nem csak azért fontosak számunkra, mert meghatározóak abban, milyen benyomást keltünk a környezetünkben, hanem hosszú távon komoly komplikációkat okozhat az egész szervezetünkben egy begyulladt fog! A lukas fog az egyik legsebezhetőbb pontja az emberi szervezetnek. Fontos, hogy időben és szakszerűen kezeljük a problémát!

Ha egy meglévő amalgám tömésed cserélnéd esztétikusra, ezzel a kuponnal tömésed lecserélik.

A legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinika a Professional Dental. A rendelő felvonultatja a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban. Koncepciójuk, hogy pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb színvonalat elegáns környezetben biztosítsák.A legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinika a Professional Dental. A rendelő felvonultatja a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban. Koncepciójuk, hogy pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb színvonalat elegáns környezetben biztosítsák.


 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 8527157

H-CS: 10- 20

 

Bővebben: www.professionaldental.hu 

1 et saját részre 1 et ajándékba vehet.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fogorvos
Cég
Professional Dental System KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1028 Budapest, Máriaremetei út 65
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére