Mai­Kupon

2 hónapos korlátlan 3D vibrációs tréning bérlet 25000Ft helyett 3500Ft-ért (III.ker)! Napi 2x10 percre! Ezt ne hagyd ki!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Karcsúsodj gyorsan, hatékony és rövid edzések alatt. Most 2 honapós  napi 2x10 perces testvibrációs tréning mindössze 3500 Ft-ért lehet a tiéd, a Nefelejcs Fodrászatban (III. kerület)!
Beváltás folyamata:

  • A kupont be kell váltanod a szolgáltatónál bérletre. A beváltásodtól számítandó a 60 napos felhasználási idő

  • 2 hónapos (60 napos) korláltan vibrációs tréning bérlet (1 alkalom 20 perces vagy 2x10 perces)

  • Egy alkalom  50 perces edzésnek felel meg

  • Az egész testedet megmozgatja

  • Szabadulj meg könnyen és olcsón a zsírpántáktól!

 

Használata igen egyszerű. Csupán rá kell állni a billegő felületre, ami folyamatosan mozog alattunk, így az agy automatikusan jelzést küld az izomzatnak, hogy korrigálja az egyensúlyvesztést. Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is. Hatékony a cellulitisz és a zsírlerakódások ellen, fokozza a méregtelenítést. Nagy előnye, hogy célzottan edzhetők a problémás területek (fenék, comb, has, derék), valamint feszessé teszi a bőrt, kisimítja a finom vonalakat. Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon szintet, jobb közérzetet biztosít. Az edzőgép tökéletes a mozgáshiányos életmód egészségügyi kockázatainak csökkentésére. A vibrációs fitnesz gépet nem csak a fiatalok használhatják. Alkalmas az idősebb korosztálynak, rehabilitációra, komoly edzésmunkát és/vagy fizikai munkát, ülőmunkát végzőknek, stresszes és időhiányos életet élőknek is. Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos! Csökkenti a heveny és idült derékfájást. Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint

Nincs szükség váltóruhára, utcai ruhában is végezhető! 
A gördülékeny edzés érdekében kérünk mindenkit, hogy pontosan érkezzen

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés :  06/20-958-23-59

Időpont módosítása, cseréje, lemondása a megbeszélt időpont előtt minimum 24 órával szükséges, ellenkező esetben a szolgáltatás felhasznált státuszba kerül, és nem lehet más alkalommal felhasználni.

Késést sajnos nem áll módunkban elfogadni, mert egy Vendég miatt csúszik a többi Vendég időpontja is, ebben az esetben az adott alkalom elveszik. Ha valaki a foglalt időpontban nem jelenik meg, az az időpont teljesítettnek tekintendő.

www.nefelejcsfodraszat.5mp.eu

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nefelejcs Fodrászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Attila u. 86.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére