Mai­Kupon

Kategóriák

2 méter magas, motoros, óriás hóember lufi bel-vagy kültéri díszítésre, igény szerint cégmolinóval ellátva, most limitált darabszámban 25.400 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Közeledik a tél, mely magában foglalja a Mikulás és a karácsonyi időszakot. Amennyiben szeretne egy különleges ajándékot gyermekeinek vagy üzletére szeretné felhívni a figyelmet akkor itt az idő, hogy egy egyedi hóember balloon-nal dobja fel a téli napokat. Ajánlatunkban, most egy 2 méter magas, motoros hóember lufi segítségével teheti hangulatosabbá a téli hónapokat. Az óriás lufi bel-és kültéri részen is elhelyezhető, a benne lévő motor segítségével pedig folyamatosan biztosított. hogy az óriás lufi már távolról is felhívja magára a figyelmet.  Igény esetén az ár tartalmazza a cégmolinó elhelyezését is az óriás hóemberen. Bemutatkozik a BalloonStudio: 

Munkatárssaink közel 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a balloon gyártás területén. Szakembereink, hosszas válogatás után, tudásuk legjavát adva kerültek mellénk. Miért éppen mi? Mert tulajdonosaink 1998 óta foglalkoznak reklámballonok (inflatable advertising balloon), szélemberek (fly guy) és ugrálók (jumping castle) tervezésével, gyártásával. 2005 óta, a technológiai fejlődésnek köszönhetően, termékeinket, a magasabb elvárások ellenére is versenyképes áron tudjuk biztosítani megrendelőink számára.

 

Az elmúlt évek során szerzett tapasztalatoknak köszönhetően, mind az óriás reklámballonok, mind az általunk készített ugrálók (légvárak) elkészítésében egyetlen cél vezérelt bennünket, ez pedig Ügyfeleink elégedettsége. Magyarországon e-területen, szinte egyedül álló referenciával rendelkezünk. Pl.: Mc Donald's étterem lánc, DreamWorks, Goodyear, Harley Davidson, Nike, Adidas, Danone, AXE, K&H BANK stb...

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, hogy hívja az alábbi telefonszámot: 06/70-219-7580. 

 

Előzetes időpont egyeztetés szintén a fenti telefonszámon. Az óriás hóember balloon megrendeléstől számítva 2-3 napon belül készül el. 

 

A BallonStudio címe: Budapest. Damjanich utca 19. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.Csak bankkártyás fizetéssel! Az akciót csak bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni!

MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 24 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
BalloonStudio
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Damjanich utca 19
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére