Mai­Kupon

2 napos kalandos vízitúra a gemenci ártérben kisvasutazással vagy a romatikus evezés a vadregényes Túron 7500-7900,-Ft helyett csak 5000,-Ft/fő

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Élményekben gazdag, természetközeli hétvégére vágysz? Szeretnél kiszabadulni a város zajából és a benzingőzből? Szeretnél új barátokat megismerni és egy hétvégét vidáman eltölteni? Gyere velünk egy kalandos ártéri evezésre Gemencbe vagy fedezd fel velünk a kevésbé ismert, de annál csodálatosabb Túr vidékét!

Az alábbi túrák és időpontok közül választhatsz:

Gemenc - Baja: 2012.06.22-24., 06.29-07.01.

Túr hétvége: 2012.07.06.-08.

A túrán való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! Kérjük vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval időpont egyeztetés céljából! A Gemenci erdő

Két napon keresztül a Gemenci erdő vadregényes vidékét járjuk a Duna mellékágain evezve! Az ártéri erdő minden szépségét karnyújtásnyi távolból szemlélve bejárjuk a Grébec-, a Rezéti- és a Csertai-Duna-ágakat, megpihenünk a Duna homokzátonyain, estére pedig Baján szervezünk közös programot. A túra különlegessége, hogy a Gemenci erdőt átszelő kisvasúton is utazunk, sőt a kenukat is vasúttal szállítjuk a vízreszállás helyszínére! Mind a két napon vonatra szállunk, így a lehető legtöbbet láthatjuk a Gemenci erdőből!

A szállás Baján lesz a Petőfi-szigeten, az ifjúsági táborban, de Pörbölyön a kisvasút végállomásánál, az Ökocentrumban is van sátrazásra és faházas elszállásolásra lehetőség!

A részvételi díjon (kupon árán) felül a helyszínen fizetendő:

Kenuk vasúti szállításának díja:1500,-Ft/fő

Kisvasút jegy: kb. 1500,-Ft/fő 2 napra

Szállás díja: kb. 2800,-Ft/fő/2 éj saját sátorban vagy 6000,-Ft/fő/2 éj ifjúsági szállóban

Figyelem! Ezen a túrán nem áll módunkban főzni, ezért a bográcsos vacsora helyett önköltséges alapon rendeljük meg a vacsorát! Ennek igényléséről a jelentkezéskor kell nyilatkozni!

 

Túr hétvége

Az idei év túrái között az egyik újdonság a Túr hétvégi túra, ahol az Öreg-Túron Sonkádtól-Túristvándiig evezve a folyónak a legszebb részeit érintjük! (Vízállás függvényében más útvonal is lehetséges.)

A Túr Magyarország északkeleti részén, a Felső-Tisza vidékén található kis folyó. A túrán a régi medrében kanyargó Öreg-Túron fogunk evezni, ahol a folyót kísérő erdő fejünk felett összeboruló lombjainak árnyékában, a szinte érintetlen növény- és állatvilágban gyönyörködve, hazánk egy kevéssé ismert, ám annál csodálatosabb részét fedezhetjük fel!

A túrán a csomagokat kísérőautó szállítja.

Figyelem! A júliusi időpont esetében a hétvégi túra + 3 nap szabadsággal meghosszabbítva folytatható a Felső-Tiszának a legszebb szakaszán, ahol Tiszabecstől-Gergelyiugornyáig lapátolunk.

Részletek: a folytatásról: www.kalandor-vizitura.hu

A részvétei díjon felül (kupon értéke) a helyszínen fizetendő:

Szállás: 2500,-Ft/fő/2 éj saját sátorban

Faház bérlésére is van lehetőség.

Egy bográcsos vacsorára minden velünk Túron vízitúrázó a vendégünk!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 6-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználható az alábbi túrákon a szabad helyek függvényében:

Gemenc - Baja: 2012.06.15-17., 06.22-24., 06.29-07.01.

Túr hétvége: 2012.07.06-08.

Előzetes bejelentkezés szükséges! Kérjük küldd a kupont az info@kalandor-vizitura.hu e-mail címre!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kalandor Vízitúra
Cég
Kalandor Vízitúra Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Hímző u. 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére