Mai­Kupon

2 órás, Holisztikus kezelés bármilyen testi vagy lelki problémára, 8.000.- Ft helyett 3.500.- Ft ért!!!Személyre szabva kialakítva, profi szakember segítségével.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kezelés menete:

Minden fizikai tünet mögött gondolati/érzelmi probléma áll. Lényeges, hogy ne a tünetet tüntessük el, hanem a kiváltó okot szüntessük meg. Ennek meghatározása és feldolgozása mellett a probléma jellegének megfelelően a szükséges, személyre szabott kezelés lehetséges: cranio sacral terápia, kineziológia, reiki, Lavytron kezelés, stb.

A Holisztikus gyógyászat, bármilyen jellegű problémánkra megoldást találhat!!!

 

 

A kupon beváltható 2012.10.31-ig!Dethleffsen írja, hogy ha a kocsiban felvillan a benzinszintet jelző piros lámpa, akkor hiába csavarjuk ki, ragasztjuk le, festjük át, nem tettünk semmi értelmeset. Az autó rövidesen döcögni fog, majd leáll. Csak a tünettel foglalkoztunk. Helyesebb a kiváltó okot megszüntetni, adott esetben megtankolni.

Így vagyunk ezzel testünk tüneteit illetően is. Kapunk egy jelzést, hogy valamit nem jól érzünk, vagy gondolunk. Erre nem ezzel az okkal kezdünk foglalkozni, hanem bekapunk valamilyen szert, rosszabb esetben kivágatjuk a testünkből, ha már olyan makacs a jel, hogy gyógyszerekre sem reagál. S a kiváltó ok majd átmegy egy másik helyre, a dolog folytatódik… Azt szoktam mondani, ha egy almában kukac van, hiába dugdosom be egymás után lyukat fúr és előbb-utóbb kimászik.Márpedig közel 22 év napi tapasztalatából tudom, hogy minden testi tünetnek gondolati vagy érzelmi probléma van a hátterében. Beszélgettem egy kedves reumatológus doktornővel erről. „Nem tűnt fel, hogy a betegeid nem „hajlékonyak” a mindennapok dolgaiban, érzelmeikben és gondolkodásukban? Kötik magukat az adott szóhoz, ha változik valami az életükben, azt nagyon nehezen viselik el, nem képesek alkalmazkodni a megváltozott helyzethez. Nem tudnak rugalmasan reagálni az állandóan változó világra. Ezért a testük is bemerevedik.” Mire a doktornő szabadkozva annyit mondott, hogy egy betegre kb. 3 perce van, ezalatt fogalma sincs, hogy milyen gondjai vannak, milyen a jelleme. Nincs neki erre ideje. Beteg bejön, panasz: itt fáj, ott fáj, szúr, nyom, csíp, éget…. Mit is tanult az egyetemen erről a tünetcsoportról? Aha, erre ez a szer kell. Receptírás, jöhet a következő….

            A baj az, hogy nem az egész ember lesz „kivizsgálva” csak az ízületei. Pedig nem egy rakás ízület jött a rendelőbe, hanem egy EGYEDI EMBER, akiből nincs több. Nincs két egyforma személy, tehát nem is lehet két egyforma gyógymód.

 

A holisztikus szemlélet egészben, teljességében veszi a személyt, beleértve testét, lelkét, szellemét, spiritualitását. Valamely magasabb szinten találunk egy problémát, ami már a test szintjére is lejutott. Ott kell segítséget nyújtani. Természetesen mellette akkor már foglalkozhatunk a tünetek szintjével is. Ezért tehát én most nem orvos-ellenes kampányt folytatok. Közös munkával sokkal többre mennénk! Sőt, hozzáteszem: a természetgyógyászat bizonyos módszerei önmagukban szintén nem elegendőek, csak kiegészítő terápiák. Hiába masszírozzuk hevesen a talpunkat, iszunk literszám gyógyteát, rohangálunk tűkkel a fülünkben,  ha a kiváltó okkal nem foglalkozunk. A tünet újra visszajön. Az eredményeink, tapasztalataink ezt igazolják.

Az úgy nem működik, hogy a beteg nem hajlandó változtatni semmit, de a tünet tűnjön el. Viszont ha készen áll a belső változásra, törvényszerű, hogy a külső sem marad el. Én ezeknek a személyeknek tudok segítséget nyújtani.

 Szeretettel várom az érdeklődőket :

 

                               

               Krasznai V. Magdolna

                Reiki mester, természetgyógyász

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:

+36/30-625-9328

Bővebben:http://kvm17.blogspot.hu/


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Krasznai V Magdolna
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1214 Budapest, Bánya u.1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére