Mai­Kupon

2 x 20 perc az egészségéért: az Infravit Infraszauna a Morgana P. szalonban a belvárosban. Az InfraVit a jelenleg elérhető leghatékonyabb infraszauna. Más, mint a többi! 1 alkalmas 2 x 20 perces infraszaunázás 2 400 Ft helyett csak 900 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A InfraVit Infraszauna kitűnő eszközt jelent az életenergia és a vitalitás megszerzésére, ill. megtartására, a jókedv, a teljesítőképesség és a siker elérésére. Az immunrendszer hatékonyabban, könnyebben küzd meg az allergiával, megfázással, influenzával, egyéb megbetegedésekkel. Az öregedési folyamatot hosszú távon lassítja. Alkalmas a leghatékonyabb méregtelenítésre, a keringési- és immunrendszer megerősítésére, aktiválására, betegségmegelőzésre, a jó közérzet erősítéséreAz infraszaunázás lényege a mélymeleg hatás segítségével történő méregtelenítés, ill. a szövetek átmelegítése. Az infraszaunákat az 1980-as évek óta elterjedten használják kórházakban, egészségmegőrző, természetgyógyászati és szabadidőközpontokban, fitness-, wellness- és kozmetikai szalonokban általánosan elismert egészség megóvó, erős bőrregeneráló, lazító, bemelegítő-fogyasztó, tisztító, immunrendszert erősítő hatása miatt hatása miatt.

A szabad szemmel láthatatlan infraenergia azonos a napsugárzás meleget adó tartományával. Jótékony hatásának oka, hogy nem tartalmazza a káros UV- és mikrosugárzást. Az infrasugár a levegőt, mint közvetítő közeget nem használja, azon áthaladva behatol a szilárd testekbe, és közvetlenül felmelegíti azokat. Ahogy a légkört a Föld, a levegőt közvetve az átmelegedett testek melegítik. A sugárzó hő az infravörös energia .

 

Az InfraVit infrakabin különösen ajánlott Önnek, ha…

    ….jobban szereti vagy jobban bírja az alacsonyabb hőmérsékletet, mint a 100 fokos szaunát, mégis élvezni szeretné az izzasztófürdő jótékony hatásait

    …..izzadni akar, és emellett élvezni szeretné az infravörös sugárzás jótékony hatásait, a méregtelenítést, fogyást, kondicionálást csakúgy, mint az egészségmegőrző szerepét

    …..hetente van két-háromszor félórája szaunázásra, de két órás programot nehezen sikerülne beilleszteni napirendjébe.

 

….….mert az InfraVit infraszaunában Philips Vitae infrahalogén sugárzó által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes sugárzását, az infravörös tartomány teljes spektrumát biztosítja, IV-A, IV-B, IV-C hullámhossz tartományban sugároz.

……..mert a legmélyebb bőr alá hatolást képes elérni (5-6 mm), így a sugarak egyből elérik azokat a rétegeket, ahol a méreganyagok raktározódnak és azonnal megindul azok kiizzadása.

…….mert az InfraVit Infraszaunákban a nem víz jellegű káros anyagok nehézfémek, fölösleges ásványi sók, salakanyagok, zsír, koleszterin, tejsav stb. aránya a teljes izzadás 15-20%-át teszi ki, ami több mint háromszorosa a forrólevegős szaunánál és jelentősen több, mint a más technológiával szerelt infraszaunákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges : 06 70/324 7362 Harl Cecília

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére