Mai­Kupon

20 % kedvezmény az összes mosás árából a Maja Kézi Autómosó és Eredetvizsgálatnál a Pólus és az Ázsia center közelében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A motorkerékpártól a nyerges kamionokig minden járművet a mögöttünk álló 22 év tapasztalattal mosunk tisztára, takarítunk ki, és ápolunk úgy, hogy vendégeink - a járművek tulajdonosai - igényeit maximálisan kielégítsük. Tapasztalatunk, hogy az általunk rendszeresen mosott járművek külleme és megjelenése minden alkalom után szebb és szebb lesz, és lényegesen ápoltabb képet mutatnak, mint a más módon és helyen mosott járművek.

 

Mert mi nem szimplán mosunk, ápolunk!

 

Térjen be hozzánk egy kávéra, és próbálja ki a Maja minőséget!
Így dolgozunk mi

 

Kompromisszumot nem tűrő módon tűntetjük el autójáról az utolsó kis porszemet is, úgy hogy mindeközben a fényezést, selymes viasz felvitelével tesszük egyedien ragyogóvá. Továbbá a viasz segít a későbbiek során az autóra kerülő szennyeződések megtapadásának gátlásában és a víz lepergetésében is. A mosót elhagyva sem találhat autóján vízfolyást mert ügyelve arra, hogy autója ne csak akkor legyen szép amikor beleül, mi a kényes helyekről is kompresszor segítségével kifújjuk a vizet, mert nem szimplán mosunk, ápolunk.


Az Ön kényelme

 

Azt a rövidke időt, amíg járművét gyönyörűen tisztává varázsoljuk, kávézónkban nem csupán kellemesen, hanem az újságokkal és internet wifi-vel hasznosan is eltöltheti, hogy a mai rohanó világunkban, addig se maradjon le semmi fontosról, amíg autója szépül.


Hogyan mosunk

 

Autója egy szimpla mosás során - mely, mint tudja, nálunk ápolás is egyben - a következő folyamaton megy át, hogy makulátlanul tiszta legyen és ragyogjon a fényezés: Egy kímélő, vegyszeres zsíroldó kezeléssel kezdünk, majd ezt és a nagyobb szennyeződéseket gőzborotvával távolítjuk el, hogy következhessen a szivacsos, samponos mosás, amitől autója tökéletesen tiszta lesz. A sampont vízzel lemossuk, majd viaszkezeléssel kényeztetjük autóját, hogy a szárazra törlés után igazán szép fénye legyen és a későbbiek során a por és a vízcseppek is kevésbé tapadjanak meg az autón. Kényes pontja a mosásnak, hogy miután elindul autójával a különböző résekből és illesztésekből megfolyó víz elcsúnyítja a frissen mosott autót, ezért ezekről a helyekről kompresszor segítségével kifújjuk az ottmaradt vizet. Természetesen az ajtó falcok sem maradhatnak piszkosak egy Maja autómosás után, akár csak a felni, hiszen ez jellegzetes és szembetűnő része az autónknak. Egy koszos ablak teljesen elronthatja a tiszta autó érzését, ezért az összes ablak tisztítása után a szélvédőket kívülről külön kezeljük, hogy minél tovább ragyogóak maradjanak.

Így néz ki a Maja ápolás, amit minél többször vesz igénybe, járműve fényezése annál szebb lesz.


Belső tisztítás

 

Külső mosás mellett természetesen autója belsejét is ragyogóan tisztává varázsoljuk. Kiporszívózzuk a kárpitot, berakásokat, az üléseket, a csomagtartót, a padlószőnyeget, az utólag betett szőnyegeket, melyeket ha gumiból vannak lemosunk és megszárítunk. A bőr és műanyag részeket alaposan, a legkisebb vájatig letöröljük. A szélvédőket ablaktisztító permettel csillógóra töröljük, majd ezeket kívülről vegyszerrel kezeljük, hogy minél tovább maradjanak tiszták.


Amivel mosunk

 

Mosónkban csak környezetbarát vegyszereket és anyagokat használunk, hogy a lehető legjobban kíméljük környezetünket, annak érdekében, hogy még unokája autóját is mi moshassuk.


Mennyi idő

 

Autójának mosása és belső takarítása mindösszesen 15 percet vesz igénybe, aminek nem a minőség látja kárát, hiszen autóján hét gyakorlott emberünk dolgozik egyszerre, hogy Ön minél hamarabb tudja használni gépjárművét. Ezt az időt kellemesen eltöltheti kávézónkban ahol ingyenes wifi áll vendégeink rendelkezésére.


Amit csinálunk

 

Autója külsejének és belsejének minőségi és tökéletes ápolása a legjobb anyagokkal. Kárpitjából a legmakacsabb foltot és szagot is eltüntetjük, hogy ismét élmény legyen autózni. A karosszériát alaposan és minden apró részletre figyelve polírozzuk tükörfényesre. Motorját, minden szennyeződéstől megtisztítjuk, hogy úgy ragyogjon, mint amikor legördült a gyártósorról.


Hogyan dolgozunk

 

Mint minden szolgáltatásunknál itt is a kompromisszumok nélküli minőségi munka a Maja mosó ismérve. Az autóápolásnak ezen részei nagy tapasztalatot és hozzáértést kívánnak, mert e nélkül az egész nem éri el a célját. Az autó fényezésének állapotától függően kézi vagy akár polír géppel is dolgozunk.


Miért fontos

 

Autónk időnkénti polírozása elengedhetetlen a karosszéria védelmének érdekében, hiszen ez nem csak az autónk megjelenését teszi tökéletessé, és kifogástalanná, hanem megvédi a mikrokarcolásoktól, egyéb káros lerakódásoktól és maró hatású anyagoktól. A műanyag és bőr felületek ápolása is legalább olyan fontos mint az autó fényezésének karbantartása, mivel idővel a bőr elveszíti rugalmasságát és kopni, repedezni kezd, a műanyag pedig kifakul. A kárpitok tisztán tartása pedig legalább olyan fontos mint a tiszta ágynemű.


Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. október 29-ig,, beváltható 2012. december 31-ig!

Szolgáltató
Maja Kézi Autómosó és Eredetiségvizsgálat
Cég
Maja Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1157 Budapest, Erdőkerülő út 49
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére