Mai­Kupon

20 perc wellness most csak 2.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha már elege van a megerőltető koplalásból, vagy minden porcikája fáj az intenzív tornától, akkor próbálja ki a SPA karcsúsító kalória kapszula fogyasztó és cellulit kezelő programot. A Testsúlycsökkentés és cellulit kezelő SPA kapszula rendszeres használatának során – mivel a test természetes, belső folyamatait használja – nem csupán a felesleges túlsúlyt okozó zsírtól szabadul meg, de a szervezetében felhalmozott méreganyagoktól is.3 funkció egyben

  • Élvezze egyszerre
  • az infra
  • a gőz
  • és a fény
  • jótékony hatását!

5 az egyben kezelés

  • testsúlycsökkentés
  • méregtelenítés
  • cellulitkezelés
  • stresszoldás
  • fényterápia

Testsúlycsökkentés és cellulit kezelés SPA kapszulában

Egyetlen kezelés alatt akár 600-1000 kalóriát is elégethet, ez akár 10 km futásnak felel meg, miközben Ön kellemes környezetben relaxálva tölti a kezelés idejét, hangulatos zene és fények kíséretében. Ön egészségesen szabadul meg felesleges kilóitól anélkül, hogy életmódját, étrendjét radikálisan megváltoztatná! Erősíti az immunrendszert.
Zsírégetés és cellulit kezelés eszköze az orvoshop.hu karcsúsító SPA kalória kapszula. A gőz és az infravörös fény minden előnyét használva segíti Önt a kalóriaégetésben.
Valódi testsúlycsökkenést eredményez már egyetlen kezelés is! Nem egyszerű fogyasztógép, hanem az emberi szervezetet megújító, a test gyógyulását elősegítő eszköz amelynek segítségével erőfeszítés nélkül regenerálja saját belső energiáit, egészségessé téve szervezetét.
Ön egészségesen szabadul meg felesleges kilóitól anélkül, hogy életmódját, étrendjét radikálisan megváltoztatná! Zsírégetés és cellulit kezelésre mindennapi használata ajánlott.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés:

4 for you szalon – Zugló
1145 Budapest, Szugló u. 64.
06 1 445 2 445
zuglo@4foryou.hu

4 for you szalon – Pécs
7621 Pécs, Király u. 27

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Orvoshop.hu Zrt
Weboldal
Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Szugló u. 64.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére