Mai­Kupon

26 szervre vonatkozó állapotfelmérés, és két alkalmas egyénre szabott kvantum mágneses sejtregeneráció konzultációval, 2 699 Ft-ért a KingRay Egészség és Oktató Központban, a Blaha Lujza tér közelében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kupon tartalma: Egészségi és energetikai állapotfelmérés 26 szervre vonatkozóan, mely teljesen fájdalommentes. Az állapotfelmérés a kvantummechanika elvén működő Magnetspace testelemző készülékkel történik.


Az ajánlatban lévő két alkalmas pulzáló sejtregenerációs készülék 40 programból választja ki mindenkire személyre szabottan a legszükségesebb kezelési tervet. A két alkalmas kezelés során 3-3 program segít az egyensúly visszaállításában. Az elemzés és a két alkalmas sejtregeneráció során Ön személyre szabott tanácsokat kap egészségével és az esetleges betegségeivel  kapcsolatban. Az egészségi és energeteikai állapotfelmérés Magnetspace testelemzéssel történik. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről.  A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során. Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését. A vizsgálat és értékelés időtartama kb. 30 perc éppen emiatt gyors és hatékony ez a módszer. A vizsgálat teljesen fájdalommentes, nem kell levetkőzni hozzá, mivel elég csak a tenyerét ráhelyezni az érzékelő felületre. 

 

A mágneses sejtregenerációs készülék az alábbi egészségügyi problémák és szervek egyensúly helyreállításban segíthet: agy és idegek, allergia, bőrproblémák, csontelváltozások, csontsűrűség, depresszió, DNS szintű regenerálás, elhízás, endokrin rendszer harmonizálás, epehólyag funkciók, általános fizikai állapot javítása, férfi egyensúly, gyomor-és bél funkciók, gyökér csakra, harmadik szem csakra, hasnyálmirigy, immunrendszer, candida, komplex csakra kezelés, korona csakra, mell,  máj, napfonat csakra, nehéz fémek a szervezetben, nőgyógyászati problémák, paraziták, prosztata problémák, reumás és ízületi problémák, stressz, szem, szex csakra, szív-és érrendszer, torok csakra, toxinok-és mérgek, tüdő-vese funkció, vércukor norarmalizálás, wellness program. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámon: 06-70/ 342-7755. 

 

Szolgáltatás helyszíne: KingRay Egészség és Oktató Központ. 1081 Budapest,Szilágyi utca 1. fsz 2 (kapucsengő: KingRay).

 

Megközelítés: A belvárosban a Blaha Lujza tértől alig 5 perces kellemes sétával. Személygépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt jól elérhető a szolgáltatás helyszíne.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Cég
Kasakoner Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére