Mai­Kupon

2db Ariel mosógél fehér és színes 4,75l + 5l Lenor öblítő koncentrátum 11800Ft helyett 5900Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A modern nő teendői egyre csak sokasodnak és sokszor kevés az idő arra, hogy mindent elvégezzünk. Ezért is fontos, hogy olyan termékeket használjunk, amelyek segítenek abban, hogy teendőinket minimális idő- és energiaráfordítással, mégis maximális hatékonysággal végezhessük el. Azonban csak nagy ritkán találkozhatunk olyan újdonsággal, amely valóban képes erre. 

Ariel

Eltávolítja a látható és láthatatlan szennyeződéseket, finom frissességet ad a ruháknak. Exkluzív technológia, rendkívül hatékony a vér, vörösbor, zsír, kávé és tea,foltok ellen még alacsony hőmérsékleten is. Előkezelés nem szükséges. Nem tartalmaz fehérítőt.Hosszan tartó friss illatot eredményez.

Gyapjú mosására nem alkalmas!

Lenor

A kék Lenor  a tavasz virágainak frissítő illatát kölcsönzi ruháinak, és csodálatos illat járja át őket. Az illatanyagot tartalmazó mikrokapszulák minden egyes érintéskor a patyolattisztaság illatát szabadítják fel.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós csomag tartalma: 1db 4,75l  fehér  és 1db4,75l  színes Ariel mosógé+ 5l Lenor öblitő /kék szinű /koncentrátum.

Az akcióban szereplő kép csak illusztráció!

Az akciós csomag megrendelhető szeptember 3-9-ig, átutalásos vagy bankkártyás fizetéseknek szeptember 12-ig be kell érkeznie.

A csomag kiszállítása szeptember 13-21-ig történik.

A megrendeléskor kérjük adják le a szállítási címet és telefonszámot.

A szállítás pontos idejét a megadott telefonszámon egyeztetik a vásárlókkal!

Az ajánlat Budapestre és 30km-es körzetére vonatkozik. A szállítási költség: 900,-Ft/csomag.

Információ a 0670/637-5376-os telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kármán Team Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére