Mai­Kupon

2x2 kezelésből álló fogyasztó bérlet ( 2 alkalom kavitációs zsírbontás+2 alkalom hullámmasszázs) 15.000 Ft helyett, most csak 4.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!4 kezelésbőlálló (2 alkalom kavitációs zsírbontás + 2 alkalom hullámmaszázs ) fogyasztóü bérlet 67%-os kedvezménnyel a Sylvia Szalonban.kavitációs zsírbontás:

Ha karcsúbb szeretnél lenni, fogyni akarsz vagy csak feszesebb bőrről álmodsz, akkor számodra ez a legjobb módszer…

Mellékhatások nélkül, költségkímélő módon fogyhatsz - hamar - sokat - csak zsírból!

Kavitáció: Az ultrahangos zsírbontás, más névenkavitáció, az alakformálási módszerek leghatékonyabb módja.

Mi a kavitációs zsírbontás? A legújabb és leghatásosabb módszer, mely a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt alacsony frekvencia segítségével bontja .


Hullámmasszázs:

 

Program a  saját problémádra egyénre szabottan! Az emberi szervezet alapvető létfeltétele a megfelelő vér és nyirokkeringés ezek gyenge működése betegségek előidézője lehet. A fogyás alapfeltétele a jól müködő nyirokrendszer és napi 2-3 liter folyadék elfogyasztása enélkül a szervezet nem tudja kiüríteni a zsírokat, hiába diétázol visszaépül lassul a zsírleadás.

 

Probléma a szervezet méreganyagokkal való telítődése is, ez a jól ismert cellulite problémák súlyosbodásához vezet. DE ITT A MEGOLDÁS! A Dr Life hullámmasszázs berendezés az eljárás lényege hogy a páciens testére végtagjaira, légkamrákból álló aplikátorokat helyezünk fel, a kezelőegység légkamráinak egymás után történő felfúvásával, majd leeresztésével folyamatosan váltakozó nyomásviszonyokat hozunk létre. Ez egyrészt segít helyreállítani a az alapvetően fontos élettani folyamatokat, másrészt a nyirok-és vénás keringési rendszerek erőteljes stimulációjával mind esztétikai, mind terápiás kezelések széles lehetőségét kínálja. Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kizárólag a 24 órával a megbeszélt időpont elötti lemondást fogadják el.

10 perces késés után a kezelés nem vehető igénybe.

Telefonos bejelentkezés szükséges! Tóth Ági: 06-30/292-2881 ill.a 06-1/220-9984

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sylvia Szalon
Cég
ZIZO2000 Bt.
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Örs Vezér tere 13 43-as kapucsengő
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére