Mai­Kupon

2x30 perces kezelés, mely az öt elem tanára épül, kiegészítve 10 perc FLABéLOS TTV (teljes test vibrációs) készülék használattal, most csak 2800Ft-ért! RAPID FOGYÁS Jessika Lim módszerrel, ha nem akarsz úszógumit a derekad köré!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Báli ruha, farsangi jelmez? Nem áll úgy rajtad, ahogy szeretnéd? Ne késlekedj, vedd meg ajánlatunkat. Hogyan lehet neked is lapos hasad a százszámra ismételt hasizomgyakorlatok nélkül? Lapos has hasizomgyakorlatok nélkül?! Szabadulj meg a derekadra lerakódott zsírszövetektől! Ha Te sem tudod behúzni a hasad amennyire szeretnéd, akkor ez a módszer Neked is szól! Rövid idő alatt látványos cm-ben mérhető, tartós eredményt érhetsz el! A módszer segítségével bőröd feszesebb lesz, a hasadról és a derekadról eltűnnek a zsírpárnácskák és sokunk rémálma, az úszógumi! Hogyan lehetséges? RAPID FOGYÁS Jessika Lim módszerrel, ha nem akarsz úszógumit a derekad köré!
Ezt a programot időszakosan alkalmazzuk. Azoknál az embereknél hatásosabb a rapid fogyás, akiknek a derekán több laza háj,illetve víz halmozódott fel. Az utóbbiak esetleg izzadni fognak a program alatt, ez természetesen jó, mivel a felesleges felhalmozott víz eltávozik a szervezetből. A program alatt a bélműködés is jobban megindul. Ahol nagy a „probléma”, ott gyakrabban kell elvégezni a RAPID FOGYÁS-t. A kezelés során kapott előírások betartásával tartóssá teheted az elért eredményt!

Ez az ÖT ELEM tanára épülő kezelési eljárás.
A Hagyományos Kínai Orvoslás /HKO / az öt elem elméletét az élettan és a kórtan, valamint a szervezet és a környezet közötti kapcsolatok magyarázatára használja. Az öt elem közötti összefüggések alkalmazhatók a testünkben zajló folyamatokhoz is.

Lássunk egy példát: A HKO szerint az elhízás a felhalmozott Nedvesség energia következménye, ami a Föld elemhez tartozik. Ezt a FA kontrollálja, azaz a Szél. A Szél folyamatosan mozog, így felszívja a nedvességet. Hogy tudunk Szél energiát bevinni a testünkbe? Úgy ha mozgunk és zöldeket eszünk, azaz sok zöldséget fogyasztunk, mivel a Fa elem színe a zöld. Emellett kevesebb édeset eszünk, mivel az növeli a Nedvességet a kötőszövetben. Az öt elem tehát szimbolikusan eligazít minket az életben.

A Rapid fogyás menete:

A kezelés alatt, ami 2x 30 perc, antilipid és slim teát,egy különleges összetételű olajat és mágneses biorezonanciát alkalmazunk. Első lépésként megmérjük a has körfogatát a köldöknél, ezután az olajos bekenés, majd fólia illetve a mágneses rezonancia következik. Egy liter meleg teát kell elfogyasztanod a kezelés alatt. Ez a kínai hagyományok legtisztább képviselője, a sárga császárok egészségmegőrző receptje alapján összeállított tea. A kínai állam nemzeti kincsét képezi. 5000 éves receptek. A világ 5 legjobb minősítésű teái között tartják számon. A kóser minősítést is megkapta.
A mágneses rezgés "beveri" a teát a derekad körüli zsírrétegbe és a zöldtea, mivel zsírégető olvasztani kezdi a felesleget. Az eredmény 1-4 cm-es hasi méretcsökkenés!

A program tilos kismamáknak, trombózisos betegeknek, pacemakerrel rendelkezőknek, műtét után közvetlenül!

A RAPID FOGYÁS-sal sikeresen letornáztatjuk a derekadra rakódott hájréteget, amely nagyrész méreganyagot tartalmaz!

RAPID FOGYÁS Jessika Lim módszerrel

  • Azoknál hatásos, akiknek a derekán több laza háj, illetve víz halmozódott fel
  • A felesleges, felhalmozódott víz a program hatására eltávozik a szervezetből
  • A kezelés az ÖT ELEM tanára épül
  • A kezelés alatt antilipid és slim teát, egy különleges összetételű olajat és mágneses biorezonanciát alkalmazunk
  • A kezelés alatt 1 liter meleg teát kell elfogyasztanod, ami a kínai hagyományok legtisztább képviselője
  • A mágneses rezgés „beveri" a teát a derekad körüli zsírrétegbe és zöld tea olvasztani kezdi a felesleget
  • Az eredmény: 1-4 cm-es hasi méretcsökkenés
  • A program tilos kismamáknak, trombózisos betegeknek, pacemakerrel rendelkezőknek, műtét után közvetlenül
  • A kezelés 2x30 percet vesz igénybe
  • A RAPID FOGYÁS-sal sikeresen letornáztatjuk a derekadra lerakódott hájréteget, amely nagyrészt méreganyagot tartalmaz!


Ezt követi  10 perc Flabélos használat:

A Flabélos billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellentart". A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, ugyanakkor az ízületeinket és a szívet nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-30 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.
A Flabélos használat előnyei:

- Az egész test összes izomzatának átmozgatása 10 perc alatt                  
- Cukorbetegek alsó végtagi érszűkületi problémáinak kezelésére                     
- Feszessé teszi a bőrt, javítja a bőr alatti kollagén rostok állapotát              
- Csontritkulásos folyamat megállítására és visszafordítására                  
- Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, csökkenti a stressz hormon szint   
- Alkalmas a derék- és gerincfájdalmak enyhítésére, megszüntetésére           
- A komoly fizikai teljesítményhez nélkülözhetetlen gyors, robbanékony, dinamikus
   izomzatot épít fel           

10 perc Flabélos tréning megfelel 45-50 perc edzőtermi edzésnek!!

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kezelések időpontja:

Sallai Krisztina: kedd, csütörtök, szombat: 10:30 – 21:30

Győry Jutka:  hétfő, szerda, péntek: 6:00 - 21:30, kedd: 6:00 - 9:30, , szombat: 6:00 – 10:30,

Vasárnap: igény szerint.

A kezelésekre az időpontot kuponsorszáma bediktálásával azonnal kérhetsz a 06 30 990 9778 telefonszámon, Győry Jutkától.!!!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Belváros Szépségszalon JUT-KAVI
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére