Mai­Kupon

3 ×20 perc kavitációs kezelés választható testrészre, rádiófrekvenciás kezeléssel egybe kötve 5.400 Ft-ért 42.000 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hogyan legyél karcsúbb kínzó fogyókúra és hosszantartó edzés nélkül?

Szeretnél újból beleférni kedvenc ruhádba, jól érezni magad a bőrödben?

Te is a megfelelő módszert keresed, egy átfogó komplex kezelést?

 Egyedülálló technológia Magyarországon az egyik legjobb kezelési forma a XXI. században, a pásztázó  kavitáció elvén alapuló zsírbontás, alakformálás! A készülék új, pásztázó technológiája lehetővé teszi,  hogy az ultrahang hullámhossz folyamatos változása miatt ugyanazon kezelt területen, ugyanazon idő  alatt sokkal hatékonyabb kezelést végezzünk, vagy a kezelési idő rövidebbé válik, miközben vastagabb  zsírrétegben képes a készülék kezelésre. Összehasonlítva a folyamatosan konstans frekvenciát használó, „általános” kavitációs technológiával  szemben, sokkal jobb eredményeket lehet ezzel az új technológiával elérni.

Az ultrahang technológia legújabb vívmánya a pásztázó kavitáció elvén alapuló zsírbontás,  alakformálás. A kavitáció során a zsírszövetben található víz, azaz intercelluláris likvid ultrahanggal  szembeni reakcióit használjuk fel. A folyadékok közös tulajdonsága, hogy csak kis mértékben  összenyomhatóak, ellentétben a gázokkal és egyes szilárd anyagokkal. A folyadékokban az atomok,  molekulák kis golyócskák módjára gördülnek egymáson, és ezért jó hatásfokkal töltik ki a  rendelkezésükre álló teret. A buborékok összeomlása egy másodpercen belül bekövetkezik, s  összeomlásuk ún. shock hullámokat hoz létre, melyek szelektíven károsítják a zsírsejtek falát. Ennek  következtében a zsírsejtek széttöredeznek, s a mechanikai sérülés során a zsírsejtek  „kicsomagolódnak” az őket körbezáró struktúrákból. Ezáltal jelentős térfogat-csökkenés érhető el, s  javulnak a cellulitos csomók okozta egyenetlenségek.

 

A kavitációs ultrahang kezelésnek nincsenek mellékhatásai. A kezelés vége után a vendég folytathatja a megszokott napi tevékenységeit. Nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő!

 

A kavitációs ultrahang kezelés nem javasolt a következő esetekben:

- terhesség

- pacemaker

- elmúlt 5 évben bármilyen rosszindulatú daganat

- vírusos vagy bakteriális fertőzés

- epilepszia

- autoimmun betegség

- bőrfelületi sérülés a kezelendő területen

- keloidos hegek

- korábban herpesszel érintett területek

- májfunkció-probléma (kontrollálatlan)

- pajzsmirigy-probléma (kontrollálatlan)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06/20-329-96-98-os telefonszámon.

Nyitvatartási idő: H-P 8-20, Sz 8-12

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perfect Body Studio
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére