Mai­Kupon

3 alkalmas, 3 fázisos kavitációs zsírbontás a tökéletes eredményért csak 8 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! Lendülj formába! A 3 alkalmas kavitáció egy jó kezdet ehhez. 1 alkalom 3 fázisból áll és csak 1 órádat veszi igénybe. Mindez a Nyugati pályaudvarhoz közel, könnyen megközelíthető helyen!1. fázis Kavitációs ultrahangos zsírbontás

Életünk során a rohanó világ okozta stressz, mozgáshiány, rendszertelen étkezés, terhesség alatti hízás okozta nem kívánatos zsírpárnák hatékony eltávolítása érdekében a tudomány kifejlesztette az eddigi legfejlettebb és leghatékonyabb kezelést: az ultrahangos zsírbontást. A beavatkozás alkalmával testünk formája fájdalommentesen veszi fel általunk megálmodott formáját. Ez köszönhető a 40,000 MHz-es frekvenciának, ami intenzív rezgésbe hozza a zsírsejteket, majd vákummal teli légzsák jön létre. Ennek hatására ütközések jönnek létre és a membrán megbomlik, a sejtben levő víz felhevül, triglycerine -re és zsírsavra oszlik a zsír, ami a nyirokrendszeren keresztül a májba kerül, ahol lebomlik és természetes úton távozik a szervezetünkből.


2. fázis Tripoláris rádiófrekvencia

A bőr öregedése ellen a cellulitis, és a testformázás kezelése érdekében a legújabb tudományos előrehaladást a Tripolarris Rádiófrekvenciás technológiát fejlesztették ki számunkra. Ez úgy zajlik le, hogy a legkevesebb 3 elektróda között áramlik a rádiófrekvenciás áram, a bőrbejutási mélysége szabadon választható. Így a bőrben egyszerre melegíti a felszíni és a mély szövetrétegeket. Kiválogatva a zsírsejteket ezzel felgyorsítja a folyékony zsír kiválasztást és az anyagcserét. A folyamat alatt a körülötte levő bőrt megfeszítve a kollagén rostok összehúzódnak, ennek köszönhetően azonnali a hatás - ez persze a szövetekbe hatoló frekvenciás fej energiájának alkotása. A fejlesztők hamar rájöttek hogy a megsemmisített „salakanyag”-ot gyorsan el kell távolítani ezért jobb hogyha együtt alkalmazzuk az ultrahangos kezeléssel. Ennek a frekvenciának mindössze 0,5 Mhz-el hatol a szervezetbe, ami felgyorsítja a zsírsejtek eltávolítását, és a vér-oxigén ellátását. Evvel az összetett kezeléssel 2 fő célja van: hogy a zsírsejtek újból felszívják méreganyagokat és a nem megfelelő életmód miatt a felhalmozódott anyagcsere-végtermékek gyors eltüntetése. Ha ezt nem tennénk meg akkor a kezelés eredménytelen lenne.


3. fázis Izomstimuláló és vörös foton

Miután a kezelésnek vége, így figyelnünk kell a bőrünk egészségére, és a nők körében elterjedő narancsbőr megjelenésére. A dinamikus vörös foton az anyagcsere fokozásában nyújt segítséget. A beavatkozáshoz tartozik a + és a – pólusú izom stimuláció. Érdemes az izmokat stimulálni, ezzel segítve a bőrt, és a kötőszöveteket. Ezek után érdemes oda figyelni a bőrünk állapotára, nyirokrendszer serkentésével. A dinamikus vörös foton az anyagcsere fokozásában támogatjuk a kellemetlen anyagok kiválogatását és a méreganyagok eljuttatását; valamint az ödémák megszüntetését. A kezelések része, hogy a zsírbontás után feszítsük a bőrt, amiben a stimuláció segít nekünk. Már 1 óra után látható a bőr szépsége, érdemes heti - kétheti rendszerességgel megismételni. Maximum 6 alkalom után a bőr kisimul a káros anyagok eltűnnek. Ezek után nyugodtan elővehetjük a legszebb ruhánkat, és élvezhetjük a zsírpárnácskák nélküli életet. De érdemes azért oda figyelni életvitelünkre is!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

1 ember egy kupont használhat fel.
A kupont 2012.09.29-ig el kell kezdeni felhasználni. A 3 alkalmat 2012.10.31-ig kell lejárni.

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-14:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Slim Body – gyors zsírbontás
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi utca 17,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére