Mai­Kupon

3 alkalmas 30 perces reflexologiás talpmasszázs, 10500 Ft helyett 4790 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ahhoz, hogy sikeres, örömteli életet éljünk, ma már tudjuk nagyon sok múlik azon, hogy milyen benyomást keltünk a munkahelyen, a közéletben vagy a magánéletben.

A stresszes, rohanó életmód, a bánat, az önbizalomhiány még a legjobb genetikai állománnyal rendelkező embereket is megtöri. Ha tudatosan odafigyelünk életmódunkra és harmóniára törekszünk, akkor jól fogjuk érezni magunkat a bőrünkben, önbizalmunk megnő és a körülöttünk élők érezni fogják a belőlünk áradó pozitív energiát. Vidám, sikeres emberként pedig nem csak sugárzóan szépek tudunk lenni, de a betegségek is elkerülnek minket.

Stúdiónk nem véletlenül kapta Body Healthy (egészséges test) elnevezést, ezzel is szeretnénk utat mutatni a hozzánk látogatónak, hogy a rendszeres mozgás az első lépés a boldog, kiegyensúlyozott élet felé.Reflexológiás talpmasszázst végzünk.

A reflexkörökön át stimuláljuk, serkentjük a belső szervek működését, emeljük a belső szervek energiaszintjét. Hatunk a teljes szervezetre. Megszakítjuk a kóros reflexköröket és ösztönözzük a szervezetet az öngyógyító mechanizmusok beindítására.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges, 06-70/602-8553!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Opperbest Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Nyáry Pál utca 5, 2/3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére