Mai­Kupon

3 alkalmas 9 kezelésből álló mikrodermabráziós arckezelés feszesítő arcmaszírozással+nyirokmasszázzsal 16800-ft helyett mindössze 6990ft-ért. Ne csak otthon csináld
meg a tavaszi nagytakarítást!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szabadítsuk meg bőrödet az elhalt hámsejtektől,töltsük fel egy vitaminos tápláló krémmel, hogy újult erővel kezdje a tavaszt! Meglásd még a nap is szebben mosolyog rád! A kezeléseket gyémántfejes mikrodermabráziós fejjel végezzük. Ajánlott heti egy alkalommal.A mikrodermabráziós kezelés előnyei: az arcbőr elhalt hámrétegeinek eltávolitása, javítja a bőr légzését, fokozza a különböző kozmetikai anyagok felszívódását, bőrmegujító hatása van,halványítja a pigmenfoltokat hegeket. A maszírozás jótákony hatásai: táplálás, hidratálás, az arc kontúrjának javítása, izomtónus fokozása, pozitív hatás az idegrendszerre. A nyirokmasszázs előnyei: salaktalanítás, méregtelenítés, narancsbőr kezelés, nyirok és vérkeringés fokozása, anyagcsere javítása ,fogyás támogatása és még kellemesen ellazítja fáradt lábaidat is. NA UGYE HOGY KIHAGYHATATLAN?

Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 8.00-20.00 óráig.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy ember egy kupont vehet saját részre és egyet ajándékba.

A kupon beváltásának címe: 1142 Bp. Rákosszeg park 5/A I/6

A kezeléshez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

Molnár Alexandra: +36 20 5716242

 

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 8.00-20.00 óráig.

     

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Banya-tanya szépségház
Cég
Molnár Alexandra
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Rákosszeg park 5/A I/6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére