Mai­Kupon

3 alkalmas Bemer mágnesterápia a Nyugati Pályaudvarnál mozgásszervi panaszok, reumatikus fájdalmak, izomfájdalmak enyhítésére, stresszoldásra, allergiás panaszokra és általános közérzetjavításra, most 3000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A pulzáló elektromágneses Bemer mezők hatékonyan segítenek a következő egészségügyi problémák kezelésében: fájdalmak csökkentése, ízületi és reumatológiai fájdalmak, alvási zavarok, stressz, keringési és anyagcsere zavarok, cukorbetegség és annak szövödményeinek megelőzése, asztma, vérnyomás problémák, allergiás tünetek enyhítése, sportsérülések és izomhúzódások.  

A Bemer terápia forradalmian új eredményei révén kezelési alternatívát nyújt a krónikus betegségekkel szemben. A Bemer terápia a szervezet öngyógyító mechanizmusát mozgosítva segít hozzá a fájdalommentes élethez, a pulzáló mágnesjelek segítségével. 

Minden kezelés 8 perces alapkezelésből, majd ezt követően a beteg testrésznek megfelelő 8-20 perces kezelésből tevődik össze! A BEMER egy fizikoterápiás elektromágneses készülék, mely pulzáló mágnesjelekkel működik. Orvosi eszköz, mely hatékony stimulációjával képes javítani a mikrocirkulációs vérkeringést a szervezet egészében, ami alapvető és általános következménye a gyógyulásnak. A betegségek nagy része oxigénhiányra, a mikrocirkuláció zavarára vezethető vissza

A Bemer sikeresen alkalmazható az alábbi esetekben: migrén, ekcéma, trombózis megelőzése, zsíranyagcsere szabályozás, csont-és sebgyógyítás, vérellátási, keringési zavarok, diabétesz szövődményeinek megelőzése, mozgásszervi betegségek, reuma, fájdalomcsillapítás, depresszió, stresszoldás, szklerózis multiplex, betegségek széles körében önállóan, vagy kiegészítő terápiaként, egészségmegőrzés, fizikai teljesítmény növelése esetében. 

A Bemer kezelés során néhány percen belül aktivizálódnak a test saját folyamatai. Javul a vérkeringés, különösen a hajszálerekben, aktivizálódik az anyagcsere, felgyorsul a sejtmegújítás, emelkedik a sejtek energiaszintje, nő az oxigén mennyisége a szervezetben, csökken a vérrögösödés hajlam. A készüléket immár 36 országban használják kiváló eredményekkel! Tegyen Ön is most egészségéért, alkalmanként most 1000 Ft a kezelés a kupon megvásárlóinak. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06-20-9788-146. A szolgáltatást Farkas Mártánál lehet igénybe venni, hétfőtől-péntekig az egyeztetett időpontban. 

A szolgáltató tömegközlekedéssel és személygépjárművel is egyaránt kiválóan megközelíthető, a Nyugati Pályaudvartól pár lépésre található. 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Farkas Márta
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Nyugati tér 6. 1/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére