Mai­Kupon

3 alkalmas IPL arckezelés- pigmentfoltok, szeplők, pattanások, rosacea kezelése+bőrfatalítás+tartós szőrtelenítés egyben, hihetetlenül kedvező áron csak 9990 Ft.-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ezen ajánlatunk kifejezetten az önmagukra igényes hölgyeknek szól. Jön a tavasz, a napsütés, minden kivirágzik, ilyenkor töltődni, szépülni vágyunk. A szép mosoly, bársonyos, üde arcbőr nagyon meg tudja növelni egy nő önbizalmát. Ehhez most egy különösen hatékony, sokoldalú luxusmegoldást kínálunk az Andrássy úti L’intimage szalonban egyedi áron.Az IPL gépünk mágikus erejét, sokoldalúságát szeretnénk népszerűsíteni, ugyanis van egy arckezelésre fejlesztett kezelőfejünk, amivel szinte csodákat lehet művelni a tartós szőrtelenítés mellett.

Most lehetőséged van kipróbálni Andrássy úti szalonunkban óriási kedvezménnyel ezt a tényleg hatékony arckezelést exkluzív körülmények között.

Ha az alábbiak valamelyike érvényes Rád, akkor mindenképp ajánljuk, hogy látogass meg minket:

 

  • pigmentfoltok, májfoltok, zavaró szeplők, amik napozáskor felerősödnek
  • színtelen, esetleg fakó, élettelennek tűnő bőr, amit lehet, hogy sminkkel takargatsz
  • erősen pattanásos bőr, ami gyakran begyullad
  • rosacea
  • zavaró szőr orcán, állon, ajkak körül
  • rugalmatlan, fáradt bőr, apróbb ráncokkal

 

Az eredményen valószínű Te magad is meg fogsz lepődni.

 

Mit is tud, a mi gépünk? Villanófényen keresztül, a megadott hullámhosszú fényt a bőr elnyeli. Ez egy non-invazív eljárás, melynek következtében nem használunk sem kémiai, sem mechanikai behatást a bőr hámlasztására, amitől ez sérülne. A kezelés kizárólag fénnyel történik. Mivel a fény hővé alakul, ezért kicsit kellemetlennek érezhetjük a villanásokat. A sötétebb részeken enyhe napégéshez hasonló érzetre számíthatunk, ami pár órán belül elmúlik. Ennek gyulladáscsökkentő hatása van(pattanásra), aktiválódik a kollagéntermelés(ráncokra), amitől feszesebb lesz a bőr, beindul a sejtregenerálódás(ragyogás). A sötétebb foltokban több fény nyelődik el, ami hővé alakul, így a pigmentsejtek ’megégnek’(enyhe napégéshez hasonló érzés), majd szépen pörkösödve lehámlanak (szeplő, májfolt, egyéb pigmentfoltok esetében). A pigmenttermelés természetesen nem károsodik, a későbbi barnulás sokkal egyenletesebbé válik. A sötétebb szőrszálak szintén elnyelik a fényt, amitől elhalnak (pl. bajusz)- tartós szőrtelenítés.

Szép egyenletes lesz a bőröd, olyan, mintha le lenne alapozva, nem beszélve a fényéről, ami az üde bababőrhöz hasonló. Már ezzel is éveket tagadhatsz le majd a korodból, nem beszélve, ha párosítod a rendszeres testmozgással és kiegyensúlyozott táplálkozással.

Ha pedig szereted a napozást, annak ellenére, hogy sok kozmetikus lebeszél róla, a kezeléssorozat után gyönyörűen barnul majd a bőröd, sokkal egyenletesebben, mint előtte. Napozást illetően természetesen mi is javasoljuk a mértékletességet.

 

Figyelem:

A teljes kezeléssorozat 10 alkalomból áll, hetente egy kezeléssel, illetve javasolt negyedévente 1 alkalom szintentartó kezelés. A kupon 3 alkalomra szól, a maradék 7 alkalmat 6000 Ft/alkalom áron lehet igénybe venni. Ez együttesen kb. annyiba kerül, mint egy nagyon ígéretesnek hangzó bőrhalványító krém, melynek hatékonyságát sokan vitatják. Ez az ár csak Maikuponos vendégeinknek érvényes.

A bőr foltosodásanak elkerülése illetve a kívánt eredmény elérése végett a heti kezelések ideje alatt magas faktorszámú fényvédő, vagy alapozó használata vagy napfény elkerülése szükséges.

 

A végeredmény:

Halványabb/teljesen eltűnt pigmentfoltok, szeplők

Napozás esetén egyenletesebb barnulás

Ragyogó, üde, élettel teli bőr

Egyenletesebb, alapozott bőrhöz hasonló tónus

Feszesebb, rugalmasabb bőr, enyhébb vagy teljesen kisimult ráncok

Problémás, gyulladásos pattanásos bőr megnyugszik, kisimul

Hegek halványodnak/eltűnnek

 

Az ajánlat teljességéért mindenképp olvasd el a bővebb információkat az IPL kezelésről honlapunkon illetve a kontraindikációkat, szükséges előkészületeket:

www.lintimage.hu

Ha megválaszolatlan kérdéseid maradtak, hívd bátran Timit a 30/9799919-es számon illetve írj nekünk az info@lintimage.hu -ra

Ha úgy érzed megérdemled a tavaszi megújulást, várunk sok szeretettel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges, egy ember csak egy kupont válthat be, időpont lemondás a megadott időpont előtt 24 órával lehetséges, különben a kupon érvényét veszti.

A kezelést április 20.-ig el kell kezdeni!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lintimage szalon
Cég
Jadesol 2011 Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Andrássy út 7 I/2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére