Mai­Kupon

3 alkalmas kavitációs zsírbontás,ajándék cellulit kezeléssel 31990Ft helyett 5990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A korszerű szépészeti eljárások egyik leghatékonyabb legmodernebb eszköze. A test helyi zsírpárnáinak megszüntetésére, a cellulit kezelésre és alakformálásra (lovagló izom (zsír))  eltüntetésére lett kifejlesztve. Hatása felér egy zsírleszívással, mivel a zsírsejtet folyamatosan kiürítjük. Távozik a lecitin és koleszterin a  sejtből, ezáltal a sejtfal tönkre megy és a zsírsejt is távozik a testből. Új zsírsejt nem képződik, ezért ezzel az eljárással végleges eredményt érhetünk el.A kezelés igénylésénél vegye figyelembe a hatóidőt, egy zsírsejt kiűrítéséhez  5-6 percre van szükség, nem egyforma a méretünk, a zsír vastagságunk, de egyforma a zsírsejt számunk. A reális eredmény  elvárásunk érdekében úgy kalkulálhatunk, hogy van akinek 15 perces kezelés elég a narancsbőr eltüntetésére (főleg fiatal lányoknál), de ha valakinek négy újjnyi zsír van a hasán és a derékbősége 100cm, annak egy alkalom legalább 45 perc kezelésenként.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon leütésétől számított 8. napon belül fizetés és időpont egyeztetés szükséges a 06/30 4361795-ös telefonszámon.

Időpont lemondás az egyeztetett időpont előtt legalább két nappal lehetséges.

Mindenkinek más a problémája, ezért a kupon 45 perces kezelést tartalmaz, ami 3x15 perces kezelés!

Egy kupont felhasználhat egy alkalomra is, ha arra van szükség pl.(zsírbontás), de egy kupon felhasználható 3 x 15 percben is például narancsbőr esetén.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
High Fashion
Weboldal
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Veres Pálné út 4-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére