Mai­Kupon

3 alkalmas komplex karrier-tanácsadás az egyéni igényeidhez igazodva most 40000Ft helyett csak 17500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Jólélek Pszichológiai Alapítványt öt elhivatott, lendületes pszichológus hozta létre. Az alapítvány legfőbb célja, hogy a  pszichológiai tudást a társadalom minden szereplőjéhez közelebb hozzuk és egy olyan közösséggé váljunk, ahova az emberek bizalommal fordulhatnak, ha többet szeretnének kamatoztatni a pszichológia tudományából. Hiszünk abban, hogy a lelki munka, nem (csak) a beteg emberek „kiváltsága”, hanem a teljességgel működő személyiség kialakításának és fenntartásának egyik alapfeltétele.  • Nem tudod, milyen munkát szeretnél, miben lennél a legjobb?
  • Bizonytalan vagy, hogy alkalmas lennél-e álmaid állására?
  • Szeretnél továbbtanulni, de nem tudod, milyen irányba lenne érdemes elindulni?
  • Pályaváltáson gondolkozol? Úgy érzed, többre lennél képes?
  • Szeretnél kellőképpen felkészülni az előtted álló interjúra?
  • Félsz, hogy nem elég figyelemfelkeltő az önéletrajzod?
  • Meg szeretnéd valósítani önmagad a munkában?


Ha ilyen, vagy hasonló kérdések foglalkoztatnak, komplex karrier-tanácsadási csomagunkat neked találták ki! Alapítványunk felkészült pszichológusai az egyéni igényeidhez igazodva alakítják ki a három alkalmas villám-tanácsadás menetét. Adj egy esélyt magadnak és a sikeres karrierednek!

Ajánlatunkban komplex karrier-tanácsadási szolgáltatásunkat szeretnénk kedvezményes áron kínálni a Mai Kuponon keresztül. Elsősorban pályaválasztás előtt álló fiataloknak és olyan felnőtteknek kínáljuk csomagunkat, akik megrekedtek, nem tudják, merre folytassák karrierjüket, hogyan tudnának továbblépni a karrierükben vagy a munkakeresés útvesztőjében.

A csomag három alkalmas villám karrier-tanácsadást foglal magában a jelentkezők egyéni igényeihez igazodva. Felkészült pszichológusaink sok tapasztalattal rendelkeznek a munkakeresés, humán erőforrás menedzsment, illetve a karrier- és pályaválasztási tanácsadás területén.

A tavalyi év során alapítványunk nemzetközi színtéren is bemutatkozott, több mint 30 főnek szerveztünk tréninget az álláskereséssel kapcsolatos kompetenciák fejlesztésére.

A komplex karrier-tanácsadási csomagunkat egy diagnosztikus / feltáró szakasszal kezdjük, ahol lehetőség van különböző személyiség- és munkaalkalmassági tesztek kitöltésére. Ezután célzott, egyénre szabott, változatos módszerekkel dolgozunk tovább, hogy a lehető legtöbb segítséget adjuk meg a pozitív irányú változás elindításához.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akció igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a 06302577219-es telefonszámon.

E-mail: jolelekinfo@jolelekalapitvany.huA kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Székely Bertalan utca 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére