Mai­Kupon

3 alkalmas Kyokei gerincnyújtó pad használat a Belvárosban,most hihetetlen áron: 5400 Ft helyett, csak 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Életünk során folyamatos nyomás nehezedik felülről a gerincünkre. Egy átlagos ember 14 órát, vagyis a nap két harmad részét tölti ülő vagy álló testhelyzetben. A gerincünk állapota egyre rosszabb lesz.

A gravitációs gerincnyújtás képes segíteni azokon a hát és derék fájdalmakon, melyekről sokan úgy gondolják ma is, együtt kell élniük vele, vagy csak a műtét a megoldás.

A Gerincdoktor egy kíméletes szerkezet, gravitációt használva gyógyít, a testünk súlyát használjuk húzó erőként.
A mozgásszegény életmód, az ülőmunka túlterheli gerincünket. A korosodással a gerinc állapota már 30-as éveinktől romlik. Kopások, kinövések, becsípődések alakulnak ki, amik fájdalmat okozhatnak.

 

A fájdalom mentesség sok esetben elérhető, ez azonban egy folyamat. Önnek rendszeres kezelésre kell járnia. A folyamat felgyorsítható, ha van saját gerincdoktora, és a kezelések közti időben otthonában használja.


A gyógykezelés és a gerincdoktor, kettő együtt rövidebb idő alatt szünteti meg fájdalmait, és azok okát.

 

 

Mi az a Gerincdoktor?

Most megmutatom Önöknek azt az egyszerű megoldást, ami nem csupán a fájdalmat csökkenti, hanem a probléma gyökerét kezeli. 

A szerkezet neve gravitációs gerincnyújtó pad, melyet a világban sokan használnak már eredményesen. (USA-ban közel ötven éve)


A gerincproblémák nagy részére jótékony hatással van a gravitációs nyújtást kihasználó szerkezet. A hátfájások megszüntethetőek méghozzá gyógyszeres kezelés nélkül. A napi rendszeres használatával rugalmas, mozgékony lehet a gerincünk. A tartó izomzat laza és hajlékony állapotba hozása, megszűnteti a gyötrő fájdalmat, így ismét örömteli élmény lehet a mozgás.

 

Hogyan működik?

A gravitáció összenyomja csigolyáinkat. Ülés, terhelés alatt gerincoszlopunk deformálódik. Legnagyobb terhelést a gerinc legalsó szakasza, csípő és térd izületei kapják. 


A nyújtópad egy nagyszerű szerkezet, amivel pontosan megfordítjuk ezt az erőhatást. Izületeinkre, csigolyáinkra olyan mértékű lazító erőt alkalmazunk, mint amit a terhelés rót rá, de most ellentétes irányban! 

 

Azért fontos a "pontosan", mert lazításra sem terhelhetjük túl gerincünket. Csigolyáinkra nem azonos erők hatnak, az alsóknak a felsők súlyát is tartaniuk kell. Így a nagyízületek, alsó csigolyák nagyobb, míg a nyaki csigolyák kisebb lazító erőt kívánnak.

 

Hogyan kell használni?

Beállítjuk testmagasságunkat, és a maximális dőlésszöget, majd beállunk és rögzítjük lábunkat.

 

A gerincdoktor úgy van kialakítva, hogy ha ráfekszünk a támlájára, akkor pont vízszintes egyensúlyi helyzetbe kerülünk. Karunk fel-le emelésével, vagy a kapaszkodó segítségével a kívánt helyzetbe hozhatjuk magunkat. 

 

Ne feledjük, ez egy teljesen új megterhelés testünknek. Kezdetben kisebb maximális dőlésszöget állítsunk be.

 

Tapasztalatok alapján 20-45 fokos dőlés (vizszinteshez képest) elegendő a kívánt nyújtó hatás eléréséhez!

Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni, a gerinc melletti izmok pedig a függeszkedés következtében, nyúlnak.

Ennél nagyobb dőlés csak egészséges szervezetnek ajánlott! 

 

FIGYELEM! A függőleges, (180 fokos) lógó helyzet gerincbetegség esetén károkat okozhat!

 

A használatot fokozatosan végezzük! Először vizszintes helyzetbe hozzuk magunkat, tehermentesítve testünket. Rövid ellazulás után fokozatosan, 2-3 lépcsőben érjük el a hatásos 20-45 fok-os értéket. Minden fokozatban várjuk meg amíg testünk megszokja az új helyzetet, mielőtt tovább mennénk. 

 

FIGYELEM! A nyújtás intenzitását a Ön irányítja a dőlésszöggel. A jól végzett nyújtás sohasem okozhat fájdalmat! Amennyiben bármilyen kellemetlen érzete támad, csökkentse a dőlésszöget (feljebb emelkedik). Végső esetben hagyja abba használatot!

 

A visszatérést is fokozatosan végezze, legalább 2 lépésben!

 

Kezelési idő 10-20 perc. Relaxálásra használva ennek többszöröse is lehet.  

 

FIGYELEM! A nyújtást ne végezze felügyelet nélkül!

 

Gyógyterápiához javasolt a napi kétszeri használat és szakmai felügyelet, amivel nem csak a tünetek csökkennek, hanem látványos állapotbeli javulás érhető el.  Állapot fenntartáshoz elegendő a heti 3-4 alkalom.

 

 

Kinek ajánlott?

Kiváló eredménnyel kezeli a hát és derékfájást, az térd és csípőízületi fájdalmakat, kifejezetten ajánlott ülő és állómunkát végzőknek:

 

Számítógépes munkát végzőknek

Tanulóknak,

Autóban ülőknek,

Fogorvosoknak, sebészeknek

Gépkezelőknek 

 

Ki nem használhatja:

Terhes nők

Pacemakert viselők

 

 

Hatása

Ellazulnak izmai, csökken a stressz, az idegesség és feszültség testében. Felfrissülve, megkönnyebbülve érzi magát a kezelés után.

 

Az egész testében javul az oxigén ellátás. Javulhat látása, és az agy vérellátása. Szellemileg is felfrissül. Használata csökkenti a stroke (szélütés) kockázatát.

 

Már az első alkalom után is érezhető a hátfájás csillapodása, enyhébb esetben teljes megszűnése.

 

Keringési rendszer javul. A kezelés pihenteti a szívet, segíti az alsó végtagok visszér és nyirok ürülését. Érfalak rugalmasabbak lesznek, csökken a meszesedés kockázata.


Rendszeres használata esetén visszatér a könnyed mozgás öröme, a jó fizikai komfortérzet. Szívesen fog mozogni, többet fog teljesíteni, ami jó hatással van az anyagcserére, segíti a fogyást.

 

Fontos!

Tartós, több mint 3 napos fájdalom, vagy lábba sugárzó zsibbadás esetén feltétlenül keressen fel szakorvost!

Gerincbetegség esetén használat előtt kérje ki szakorvos, vagy gyógytornász tanácsát!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges! Tel: 061-266-0023  06/70-933-0015

                                                           

Időpont lemondást csak 24 órával a megbeszélt időpont előtt tudunk elfogadni. Le nem mondott időpontnál sajnos a kupont beváltottnak tekintjük!

Nyitvatartás:

H-P.: 8.00-20.00

Sz.: 10.00-18.00

OTP SZÉPKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parisi Beauty
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi utca 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére